Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open: Novak Djokovic - Juan Martin del Potro, 6-3, 7-6, 6-3 n finala turneului. Djokovic, la al 14-lea titlu de grand slam din cariera

Hotnews Hotnews,
 US Open: Novak Djokovic - Juan Martin del Potro, 6-3, 7-6, 6-3 n finala turneului. Djokovic, la al 14-lea titlu de grand slam din cariera

Novak Djokovic 6 ATP) l-a invins, duminica noapte, cu 6-3, 7-64), 6-3 pe argentinianul Juan Martin Del Potro 3 ATP). Sarbul a ajuns astfel la cel de-al 14-lea titlu de grand slam castigat in cariera si al treilea titlu la US Open. continuă pe Hotnews

US Open: Novak Djokovic si Juan Martin del Potro, n finala

Juan Martin del Potro, locul 3 ATP, il va intalni pe Novak Djokovic, locul 6 ATP, in finala de simplu masculin la US Open 2018. Daca sarbul va castiga in ultimul act la openul american, isi va insusi cel de-al 14-lea titlu de Grand Slam din cariera si il va egala astfel pe Pete Sampras.

US Open: Rafael Nadal a abandonat din cauza unor dureri la genunchiul drept. Juan Martin del Potro, primul finalist

Juan Martin Del Potro este primul jucator calificat in finala de simplu masculin la US Open 2018, argentinianul beneficiind de abandonul liderului ATP Rafael Nadal, care a acuzat dureri la genunchiul drept, anunta Mediafax. Juan Martin Del Potro, locul 3 ATP, ajunge, astfel, in finala, cu un singur set cedat, in sferturi, in fata americanului John Isner.

Suferinta lui Rafael Nadal si visul lui Juan Martin del Potro

Liderul circuitului ATP, Rafael Nadal, a fost nevoit sa se retraga din semifinala de la US Open, jucata impotriva argentinianului Juan Martin del Potro, din cauza unei accidentari la genunchiul drept. Rafa a pierdut primele doua seturi, scor 6-7, 2-6, si a decis ca nu mai poate continua aventura la Grand Slam-ul american.

Novak Djokovic, campion la US Open a treia oara in cariera

Finala US Open din acest an i-a adus fata in fata pe argentinianul Juan Martin Del Potro si pe sarbul Novak Djokovic.

Del Potro, dupa finala de la US Open: A fost o nfrngere grea, am plns

Juan Martin del Potro nu a gasit solutii pentru defensiva ermetica a lui Novak Djokovic, argentinianul pierzand finala de la US Open. Dupa incheierea disputei de pe Arthur Ashe, Delpo a vorbit despre suferinta traita. A facut un turneu bun, dar a fost o infrangere grea. Pentru a va spune totul, am plans pana acum n. r. pana la conferinta de presa), a precizat uriasul sud-american.

Meryl Streep, in centrul atentiei la finala masculina US Open datorita reactiilor ei amuzante din timpul meciului FOTO

Meryl Streep 69 de ani), prezenta in public la finala masculina de tenis din cadrul turneului US Open, dintre Novak Djokovic si Juan Martin del Potro, s-a aflat in centrul atentiei, oferind publicului prilej de glume si meme-uri datorita reactiilor ei amuzante din timpul meciului.

Provocare imensa pentru uriasul introvertit: Del Potro trebuie sa treaca de Rafael Nadal pentru a ajunge n finala US Open

Juan Martin del Potro va trebui sa depaseasca un obstacol imens pentru a ajunge in finala asteptata din 2009, cand a reusit sa obtina singurul sau trofeu de Grand Slam, la US Open. Argentinianul se va confrunta in semifinale cu liderul mondial, Rafael Nadal, care vine dupa o partida incredibila cu Dominic Thiem.

LIVE Finala de la US Open: Del Potro contra Djokovic (23:00)

Finala US Open din acest an ii aduce fata in fata pe argentinianul Juan Martin Del Potro si pe sarbul Novak Djokovic.

LIVE Finala de la US Open: Del Potro contra Djokovic

Finala US Open din acest an ii aduce fata in fata pe argentinianul Juan Martin Del Potro si pe sarbul Novak Djokovic.

Novak Djokovic, campion pentru a treia oara la US Open (FOTO)

Sarbul Novak Djokovic a castigat, duminica, pentru a treia oara, trofeul de la US Open. Djoker-ul, cap de serie numarul sase, l-a invins in finala de la Flushing Meadows pe argentinianul Juan Martin Del.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )