Libnet.ro
UNICEF

17:30

US Open: Sorana Crstea, n turul doi - Duel cu Maria Sharapova

Hotnews Hotnews,
 US Open: Sorana Crstea, n turul doi - Duel cu Maria Sharapova

Sorana Cirstea a intregit lista jucatoarelor din Romania calificate in turul doi de la US Open ultimul Grand Slam al anului), dupa ce a invins-o pe Alison Riske SUA, 75 WTA), scor 6-3, 3-6, 7-5. Partida a fost una intensa, care s-a intins pe durata a doua ore. continuă pe Hotnews

US Open: Sorana Crstea, Monica Niculescu, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil vor evolua marti

Monica Niculescu, locul 62 WTA, si Julia Glushko din Israel, locul 162 WTA, venita din calificari, vor deschide ziua de marti, la ora 18. 00, pe terenul 6, cu intalnirea lor din turul I al US Open.

US Open: Irina Begu, n turul doi (6-3, 6-3 cu Jennifer Brady)

Jucatoarea Irina Begu, locul 59 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la US Open, trecand in prima runda de sportiva americana Jennifer Brady, numarul 66 mondial, scor 6-3, 6-3.

VIDEO US Open: Rafael Nadal, n turul doi dupa abandonul lui David Ferrer - Retragere amara pentru David din turneele de Grand Slam (Rezultatele zilei)

David Ferrer si-a luat adio de la turneele de Grand Slam, ibericul abandonand in setul al doilea al meciului cu Rafael Nadal din turul intai de la US Open. La scorul de 6-3, 3-4 in favoarea lui Rafa jucatorul in varsta de 36 de ani a fost nevoit sa se retraga din cauza unor probleme la glezna stanga.

VIDEO US Open: Roger Federer, la pas n turul doi - Elvetianul a produs 56 de lovituri cstigatoare contra lui Yoshihito Nishioka

Expresul elvetian a stat pe teren o ora si 52 de minute, Roger Federer cedand in aceasta perioada doar opt game-uri in confruntarea cu Yoshihito Nishioka s-a calificat fara batai de cap in turul doi). Favoritul numarul al doi al Grand Slam-ului de la US Open a avut castig de cauza in trei seturi, scor 6-2, 6-2, 6-4.

VIDEO US Open: Serena Williams, calificare lejera n turul doi (6-4, 6-0 cu Magda Linette) / Rezultatele zilei

Serena Williams s-a calificat in turul doi de la US Open dupa ce a cedat doar patru game-uri 6-4, 6-0) in meciul cu poloneza Magda Linette. Locul 26 in lume, Serena a practicat un joc agresiv, spre deliciul publicului de pe Arthur Ashe. Merg mai departe si favoritele Garbine Muguruza, Venus Williams, Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

US Open: Ana Bogdan, calificare n turul doi (6-4, 6-2 cu Marie Bouzkova)

Romania are pana in acest moment doua reprezentante in turul doi de la US Open ultimul Grand Slam al anului), Ana Bogdan obtinand calificarea dupa o victorie lejera, scor 6-4, 6-2, cu Marie Bouzkova 170 WTA, venita din calificari).

Sorana Cirstea in turul 2 la US Open. O va intalni pe Maria Sharapova

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti noapte, in turul secund la US Open dupa un meci de doua ore contra americancei Alison Riske.

Sorana Cirstea, calificata in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Slem al anului, dotat cu premii totale in valoare de 53 milioane dolari, invingand-o.

US Open: Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Jelena Ostapenko si Petra Kvitova, n turul doi - Au parasit deja competitia Johanna Konta, CoCo Vandeweghe si Anett Kontaveit

Cap de serie numarul doi, Caroline Wozniacki nu a avut parte de un meci dificil impotriva jucatoarei Samantha Stosur, victoria venind in doua seturi, scor 6-2, 6-3. Continua competitia si alte favorite importante precum Angelique Kerber, Jelena Ostapenko si Petra Kvitova. Au parasit deja US Open-ul Johanna Konta, CoCo Vandeweghe si Anett Kontaveit. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la US Open de pe tabloul feminin de simplu.

Monica Niculescu a ratat calificarea in turul doi la US Open: a fost batuta de o jucatoare venita din calificari

Monica Niculescu, locul 61 WTA, a fost invinsa, marti, in primul tur la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )