Libnet.ro
UNICEF

07:00

Opera de arta care poate fi salvata de distantarea sociala

Antena3 Antena3,
Opera de arta care poate fi salvata de distantarea sociala

Tabloul Tipatul, de Edvard Munch, poate fi salvat doar de distantarea sociala. Culorile lucrarii se deterioreaza din cauza respiratiei vizitatorilor iar distantarea ar putea salva opera de arta. continuă pe Antena3

Roger Waters: Distantarea sociala este un rau necesar in lumea Covid VIDEO

Muzicianul Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, admite ca, oricand de dificil este sa fie departe de trupa lui, distantarea sociala este un rau necesar.

FOTO Metoda inedita gasita de un preot pentru a mentine distantarea sociala: si-a binecuvantat enoriasii cu un pistol cu apa

Preotul Timothy Pelc, in varsta de 70 de ani, a folosit o metoda originala de a mentine distantarea sociala: omul Bisericii a tras cu un pistol cu apa sfintita prin ferestrele autoturismelor enoriasilor sai, pentru a binecuvanta cosurile de Paste.

Ce solutii au gasit preotii pentru a respecta distantarea sociala: Pistolul de jucarie, folosit pentru a stropi credinciosii cu apa sfiintita (VIDEO)

Regulile de distantare sociala le dau de cap nu numai autoritatilor locale, ci si celor bisericesti. Totusi, preotii gasesc solutii pentru a oficia slujbele. Astfel, un preot romano-catolic din statul american .

China sustine ca a dezvoltat un nou medicament care poate stopa pandemia de coronavirus, fara un vaccin

Un laborator din China a dezvoltat un medicament despre care sustine ca poate opri raspandirea pandemiei de coronavirus. Concret, oamenii de stiinta chinezi sustin ca noul medicament poate scurta durata vindecarii pentru cei infectati cu noul coronavirus, dar poate oferi si imunitate la Covid-19, pe termen scurt, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )