Libnet.ro
UNICEF

01:05

O opera de arta infatisand o banana lipita cu banda adeziva, vanduta cu 120.000 de dolari la Miami

Adevărul Adevărul,
O opera de arta infatisand o banana lipita cu banda adeziva, vanduta cu 120.000 de dolari la Miami

O opera de arta constand intr-o banana lipita de perete cu banda adeziva a fost pusa la vanzare saptamana aceasta la Art Basel Miami Beach la pretul de 120. 000 de dolari. Cu toate ca banana este una reala, deci perisabila, o ultima copie se vinde cu 150. 000 de dolari. continuă pe Adevărul

O banana lipita cu banda adeziva, vanduta pe post de arta, cu 120.000 de dolari

O banana lipita cu banda adeziva pe un perete a fost vanduta in aceasta saptamana pentru suma de 120.

O banana lipita cu banda adeziva pe un perete, vanduta la un targ de arta cu FABULOASA SUMA de 120.000 de dolari

O banana lipita cu banda adeziva pe un perete s-a vandut la un targ de arta din Miami cu o suma fabuloasa. Trei astfel de opere de arta au fost expuse de artistulMaurizio Cattelan. Doua dintre.

FOTO Un artist italian a lipit trei banane cu banda adeziva la o expozitie. Doua s-au vandut cu 120.000 de dolari bucata, a treia costa mai mult

O banana lipita cu banda adeziva pe un perete a fost vanduta in aceasta saptamana pentru suma de 120. 000 de dolari la targul de arta Art Basel din Miami Beach, potrivit site-ului specializat in piata de arta Artnet, care a precizat ca doua dintre cele trei exponate s-au vandut deja, ultima fiind disponibila la pretul de 150. 000 de dolari, informeaza joi CNN, preluat de Agerpres.

A zarit o banana lipita cu scotch pe perete. Cand a vazut ce se intampla de fapt, a crezut ca lesina: Nu se poate asa ceva, nu exista!

O banana lipita cu banda adeziva pe un perete a fost scooasa la licitatie intr-o galerie americana -Art Basel Miami Beach this week - pentru pretul incredibil de 120. 000 de dolari. Si potrivit unui.

Carrefour a demarat o campanie ironica dupa vanzarea record a unei banane lipite cu banda adeziva

Retailerul Carrefour a lansat o campanie de marketing ironica, Un pic de arta in fiecare casa, prin care vinde banane si banda adeziva la pret redus, in raspuns la stirea zilei din domeniul artei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )