Libnet.ro
UNICEF

07:46

Operatiune ANTITERORISTA in capitala BELGIEI: Mai multe perchezitii, efectuate in cartierul Molenbeek din Bruxelles(FOTO)

B1 B1,
Operatiune ANTITERORISTA in capitala BELGIEI: Mai multe perchezitii, efectuate in cartierul Molenbeek din Bruxelles(FOTO)

Mai multe perchezitii au loc sambata seara in cartierul Molenbeek din Bruxelles in cadrul unui dosar de terorism gestionat de Procuratura din capitala Belgiei, informeaza rtl. be. Politia. continuă pe B1

MAE atentioneaza calatorii din Italia: Cod portocaliu de ploi abundente, ninsoare si vant puternic, in mai multe regiuni

Cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca pe teritoriul Italiei sunt avertizati ca, incepand de vineri, mai multe zone ale tarii vor fi vizate de un cod portocliu de ploi abundente, ninsoare si vant puternic, potrivit Ministerului Afacerilor Externe MAE).

VIDEO Politistii locali au stins un incendiu izbucnit la un aparat de cafea. Focul ameninta mai multe masini

Politistii locali din Targoviste au stins la timp un incendiu care ameninta mai multe masini parcate pe strada Tudor Vladimirescu. Incendiul a izbucnit la un aparat de cafea stradal. Politistii au vazut totul pe monitoarele instalate in cadrul Centrului de Monitorizare si Supraveghere video a Municipiului Targoviste.

37 de trenuri, in continuare anulate de catre CFR. Cele mai multe, in estul tarii

CFR Calatori mentine in continuare mai multe trenuri anulate. Aproximativ 5% din totalul garniturilor de tren sunt anulate, asta insemnand un numar de 37. Cele mai multe dintre acestea sunt cele din estul tarii, acolo unde viscolul de zilele trecute a lovit napraznic.

Selena Gomez, poze NUD pe Instagram: Un celebru fotograf a realizat mai multe poze SEXY cu starul american (FOTO)

Celebrul fotograf Mert Alas a publicat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii pe care i le-a facut actritei si cantaretei americane Selena Gomez. intr-una din imaginile postate pe.

SPITAL devenit CIMITIR. in Pitesti, mai multe CADAVRE au fost puse in saloanele unitatii medicale, LANGA PACIENTI

Caz socant la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti! Mai multe cadavre au fost puse in saloanele sectiilor de cardiologie, boli interne sau reanimare, pentru ca morga devenise arhiplina inainte de.

Din cauza ninsorilor abundente mai multe posturi vamale de la frontiera cu Ucraina si-au sistat activitatea

Din cauza ninsorilor abundente ce au provocat blocarea cailor de acces pe teritoriul Ucrainei, mai multe posturi vamale si-au sistat activitatea.

La Buzau, mai multe drumuri nationale si judetene au fost inchise iar o localitate a ramas fara curent electric

Patru drumuri nationale si 11 judetene, din Buzau, au fost inchise circulatiei publice, dupa cateva ore de la instituirea codului portocaliu. Mai multe masini ai caror soferi s-au aventurat la drum au ramas blocate in nameti si sute de case au ramas fara curent. Stire in curs de actualizare.

Toate soselele de pe raza judetului Braila, inchise din cauza viscolului. Opt localitati fara curent electric si mai multe trenuri anulate

Iarna a revenit in forta pe raza judetului Braila, toate drumurile judetene si nationale fiind inchise de autoritati, ca masura preventiva. Mai multe localitati au ramas fara energie electrica, iar CFR a anulat cateva trenuri.

VIDEO Titu: Tinerii s-au mobilizat pe Facebook si au deszapezit mai multe gospodarii ale unor batrani neajutorati

Mai multi tineri din orasul Titu au dat dovada de omenie in aceste zile de grea incercare pentru multi batrani. Au pus mana pe loveti si au deszapezit mai multe gospodarii. Gestul lor a devenit peste noapte extrem de apreciat pe retelele de socializare.

Mai multe localitati din judetul Arad au ramas fara apa potabila, iar in municipiu, presiunea este mai scazuta din cauza unor avarii

Cinci localitati din judetul Arad nu sunt alimentate cu apa potabila in retele, iar presiunea apei potabile din reteaua municipiului Arad este mai scazuta decat de obicei, din cauza avariilor aparute ca urmare a fenomenului de inghet-dezghet.

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )