Libnet.ro
UNICEF

07:15

Operatiune spectaculoasa. Cei doi tineri evadati dintr-un centru de detentie educativ din Timis au fost prinsi

Antena3 Antena3,
Operatiune spectaculoasa. Cei doi tineri evadati dintr-un centru de detentie educativ din Timis au fost prinsi

Cei doi tineri evadati dintr-un centru de detentie educativ din Timis au fost prinsi dupa o operatiune spectaculoasa. Ca sa-i prinda, politistii au tras si focuri de arma si au ridicat si un. continuă pe Antena3

Cei doi tineri care au evadat dintr-un centru educativ din judetul Timis au fost prinsi in Olt

Cei doi tineri evadati din Centrul pentru Masuri Educative Buzias din judetul Timis au fost prinsi m.

Cei doi tineri care au evadat in judetul Timis, observati in judetul Olt

Cei doi tineri care au evadat din Centrul pentru Masuri Educative Buzias din Timis au fost vazuti mi.

Politia din Timis e in alerta! Doi tineri de la un centru de reeducare au evadat

Doi tineri de 19 si 21 de ani au evadat de la un centru de reeducare din Timis, iar zeci de politisti si jandarmi sunt pe urmele lor. Este vorba despre Soare Claudiu Florin, de 19 ani, care a fost condamnat.

Autoritatile din Timis, in alerta. Doi tineri de la un centru de reeducare au evadat

Zeci de politisti si jandarmi din Timis ii cauta pe doi tineri de 19 si 21 de ani care a evadat de la Centrul de Reeducare Buzias. Unul dintre tineri era condamnat pentru furt, iar celalalt pentru tainuire.

Accident cumplit in Galati! Doi tineri de 16 si 32 de ani si-au pierdut viata

Doua persoane au murit intr-un accident de masina care a avut loc luni in Sendreni, judetul Galati. Victimele erau doi tineri de 16, respectiv 32 de ani. Accidentul s-a petrecut din cauza ca soferul,.

Doi tineri de 17 si 20 de ani, raniti grav intr-un accident petrecut in Sibiu. Au intrat cu motocicleta intr-un tractor

Doi tineri au fost raniti grav dupa ce au intrat cu motocicleta sub un tractor. Accidentul a avut loc in Vestem din judetul Sibiu, in noaptea de miercuri spre joi. Tinerii au ajuns de urgenta la.

Cine este fostul sot al Maiei Morgenstern si care e relatia dintre cei doi acum. Au avut o casnicie timp de 16 ani

Maia Morgenstern, in viata, ca pe scena. Artista a cunoscut dragostea si a trait-o de cel putin trei ori, dar fiind ca are trei copii cu trei barbati. Cu unul dintre ei a ajuns sa joace astazi, in serialul Sacrificiul. Cine este acesta si care e relatia dintre cei doi acum? Cine este fostul sot .

Cum a ajuns o mama cu cei doi copii intr-o fantana din Edinet: a pleat in gradina cu fiul de 2 ani, apoi s-a intors dupa cel mic

Femeia care a cazut intr-o fantana de 15 metri impreuna cu cei doi copii se afla in vizita la bunica sa, in localitatea Rotunda, raionul Edinet. Batrana este cea care a strigat dupa ajutor dupa ce nepoata a plecat cu cei doi copii in gradina si, dupa aproximativ cinci minute, a auzit zgomote din fantana.

Printesa Lia si Printul Paul, schimbare radicala. Cei doi au intinerit cu operatii estetice? FOTO

Printesa Lia si Printul Paul nu las nimic la voia intamplarii! Cei doi au mare grija la felul in care arata si la cum se pastreaza de-a lungul timpului. Unde au fost vazuti cei doi si ce tratamente si schimbari au suferit de curand? Ce a marturisit Printesa despre operatiile estetice? Printesa Lia si printul .

Sorin Cimpeanu si Norica Nicolai sunt cei doi copresedinti ai aliantei electorale Pro Romania-ALDE pentru sustinerea candidaturii lui Mircea Diaconu

Sorin Cimpeanu si Norica Nicolai sunt cei doi copresedinti ai Aliantei electorale Pro Romania - ALDE pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale, a anuntat Victor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )