Libnet.ro
UNICEF

01:05

Operatorii din industria ospitalitatii din Sinaia vor plati taxe mai mici cu 20%

România Liberă România Liberă,
Operatorii din industria ospitalitatii din Sinaia vor plati taxe mai mici cu 20%

Consiliul Local Sinaia a hotarat ca toti operatorii din industria HoReCa sa achite taxe mai mici cu . continuă pe România Liberă

Terasele si restaurantele din Bucuresti nu vor plati taxa de ocupare a domeniului public in primele 6 luni din 2021

Consiliul General a suspendat pentru perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2021 plata taxei de ocupare a domeniului public pe care o plateau terasele si restaurantele din Bucuresti. Masura vine in sprijinul industriei HoReCa, afectata de pandemia de coronavirus.

ANCOM: De la 1 ianuarie, operatorii din Romania nu mai au obligatia sa ofere roaming la tarife nationale in Marea Britanie

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021 reglementarile europene privind Roam like at home RLAH) nu mai sunt obligatorii pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord inclusiv Gibraltar), ca urmare a incheierii perioadei de tranzitie dupa retragerea acestei tari din Uniunea Europeana.

Ce trebuie sa stie romanii din Marea Britanie care vor sa se intoarca acasa de Sarbatori

Romanii care se pregatesc sa se intoarca in tara, cu ocazia sarbatorilor de iarna, din Marea Britanie, trebuie sa stie ca au intrat in vigoare noi restrictii in contextul descoperii unei noi tulpini a vi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )