Libnet.ro
UNICEF

16:15

Operatorii din Romania cer autoritatilor sa faca licitatia 5G in prima parte a anului 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Operatorii din Romania cer autoritatilor sa faca licitatia 5G in prima parte a anului 2019

Oficialii Orange, Vodafone si RCSRDS au transmis marti autoritatilor ca procesul de acordare a licentelor 5G ar trebui finalizat cat mai devreme in cursul anului 2019, in contextul cresterii explozive a consumului de date si a nevoii de pregatire. continuă pe Wall-Street Ro

Consumul mediu de internet mobil va ajunge la 17-18 GB/luna n 2023: Operatorii telecom din Romnia cer autoritatilor sa faca licitatia 5G n prima parte a anului 2019

Oficialii Orange, Vodafone si RCSRDS au transmis marti autoritatilor ca procesul de acordare a licentelor 5G ar trebui finalizat cat mai devreme in cursul anului 2019, in contextul cresterii explozive a consumului de date si a nevoii de pregatire a retelelor pentru noile aplicatii. in Romania traficul mediu este de 1 GB si ceva pe luna, in retaua noastra este undeva la peste 4 GB si se estimeaza ca va ajunge la 17-18 GB pe luna in 2023. Tehnolgia 5G ne va ajuta sa tinem pasul cu cresterea de trafic, dar trebuie sa fim pregatiti inainte de aceasta data.

Avertismentul autoritatilor pentru posesorii de telefoane mobile din Romania

ANCOM doreste sa atraga atentia utilizatorilor de servicii de telefonie, internet sau televiziune din Romania ca retragerea dintr-un contract incheiat cu furnizorii de servicii de comunicatii electronice pe.

CEA MAI CUNOSCUTA PREZICATOARE din Romania lanseaza noi profetii iNSPAIMANTATOARE: Un Cutremur cu magnitudinea de ...!

O noua profetie inspaimantatoare a fost lansata de cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gorghiu. in aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune.

Povestea celui mai mare eveniment de arta din Romania: cu ce suprize vin organizatorii dupa cinci ani de Art Safari Bucuresti

Art Safari Bucuresti, cel mai cunoscut eveniment de arta din Romania, a ajuns la cea de cincea editie, in cadrul careia expune lucrari de arta in valoare de 10 milioane de euro si asteapta 50. 000 de vizitatori. Insa nu a fost intotdeauna asa: am stat.

Tudorel Toader reactioneaza: A nu se intelege ca legea din Romania o scrie GRECO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca recomandarile Grupului Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO) nu sunt obligatorii si ca nu trebuie sa se inteleaga ca GRECO scrie legea din Romania, ci.

Tudorel Toader continua razboiul cu oficialii europeni: Legea din Romania nu o scrie GRECO (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua conflictul cu expertii GRECO. Dupa ce a pus sub indoiala profesionalismul celor care au intocmit raportul privind legile justitiei din Romania, Tudorel Toader.

Oi din Romania pe plajele din Egipt, dupa ce au fost aruncate peste bord in Marea Rosie

Mai multe oi din Romania au fost gasite pe plajele unei statiuni din Egipt. Acestea au fost aruncate peste bord dintr-un vas de transport care a plecat din Midia. Nu se stie acum in ce stare de sanatate au.

Diplomati din Romania au blocat initiativa UE

Diplomati din Romania, Ungaria si Cehia au blocat vineri o initiativa a Uniunii Europene, lansata de Franta si alte state membre UE, care critica relocarea ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, potrivit presei israeliene. in replica, ministrul palestinian de Externea condamnat pozitia celor trei state, spunand ca actiunea lor va avea consecinte la toate nivelurile.

AmCham Romania solicita autoritatilor mentinerea Pilonului II de pensii private: O eventuala stopare a contributiilor va avea efecte negative semnificative

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) isi exprima sustinerea pentru mentinerea actualului model de functionare a sistemului de pensii administrate privat, fiind un sistem de asigurari cu o sustenabilitate dovedita pe termen lung, si o premiza fundamentala pentru imbunatatirea calitatii vietii viitorilor pensionari romani. Astfel, Camera de Comert Americana se arata ingrijorata cu privire la orice masuri si politici care ar putea afecta bunastarea angajatilor atat in perioada vietii active, cat si ulterior, la pensie, si ar reduce in acelasi timp potentialul de dezvoltare a pietei financiare romanesti.

Salina Turda, povestea celui mai vizitat obiectiv turistic din Romania

Judetul Cluj este de departe una dintre cele mai vizitate destinatii din inima Transilvaniei, iar Salina Turda este unul dintre principalele obiective turistice ale regiunii. Anul trecut, Salina Turda a atins un numar record de turisti, peste 600.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )