Libnet.ro
UNICEF

13:15

OPINIE DELOITTE: Amanarea platii TVA in vama, posibila pentru importurile de produse medicale, dar nu numai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINIE DELOITTE: Amanarea platii TVA in vama, posibila pentru importurile de produse medicale, dar nu numai

Companiile puse in dificultate de situatia creata de pandemia de COVID-19 cauta, in aceasta perioada, modalitati de a-si imbunatati fluxurile financiare au transmis, intr-un material de opinie remis redactiei noastre, Ana-Maria Sabiescu, Senior Manager Taxe Indirecte, si Vladislav Dabija, Manager Taxe Indirecte, Deloitte Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Amanarea platii utilitatilor, o idee buna care risca sa dea gres

Parlamentul a adoptat vineri un proiect PSD, ALDE si Pro Romania prin care romanii si companiile pot solicita, pentru o perioada de trei luni, amanarea platii facturilor lunare la utilitati, respectiv: apa-canal, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice si de internet, cablu TV, cu exceptia serviciilor de voce si de date mobile.

Ministrul Finantelor, indicatii pentru romanii care sunt refuzati de banci pentru amanarea platii ratelor

Florin Citu, a prezentat pe Facebook, normele MFP, in cazul in care romanii sunt refuzati de catre o institutie financiar-bancara privind amanarea platii ratelor.

: Ordonanta Guvernului privind amanarea platii ratelor la contractele de credit a intrat in vigoare

OUG 372020 privind amanarea platii ratelor, devine aplicabila incepand cu 6 aprilie 2020. Normele de implementare ale OUG 372020 tocmai au fost publicate in Monitorul Oficial al Romaniei. Chiar daca ordonanta este in vigoare si isi produce efectele, aceasta va ajunge in Parlament pentru a fi aprobatamodificatarespinsa, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

FNGCIMM calibreaza mecanismele de garantare si comunicare ce vor permite amanarea platii dobanzilor la creditele ipotecare

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM calibreaza mecanismele de garantare si comunicare ce vor permite amanarea si esalonarea la plata a dobanzilor la creditele ipotecare ale persoanelor fizice afectate de pandemia COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

OPINIE DELOITTE: De ce economia romaneasca are nevoie de bani din elicopter pentru cetateni

O lebada neagra nu este o criza obisnuita. Singurul mod in care poate fi evitat socul unui blocaj la nivel global consta in aruncarea unui colac de salvare pentru intregul sistem, pana cand acesta poate functiona din nou, iar modul de interventie trebuie sa fie substantial, imediat si decisiv. Daca permiti sistemului sa se defecteze, atunci anii si costurile necesare pentru ca acesta sa-si revina sunt mult mai ridicate decat insusi colacul de salvare. Asta ne-a invatat criza din 2008. Nu difera cu nimic de un atac de cord si o operatie de bypass. Doar ca, de data aceasta, operatia are loc intr-un spital care este sub asediul unui virus.

Amanarea EURO 2020, decizie favorabila pentru nationala Italiei

Selectionerul Roberto Mancini considera ca amanarea Campionatului European din acest an pentru vara lui 2021 este de bun augur pentru Squadra Azzurra.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )