Libnet.ro
UNICEF

21:45

Oportunitatea Edward Snowden

Adevărul Adevărul,
Oportunitatea Edward Snowden

Destinatiile alese de Edward Snowden in incercarea de a se proteja de guvernul SUA, din momentul cand a generat scandalul NSA prin dezvaluirile intreprinse, au produs efecte la nivel diplomatic in relatiile dintre China si SUA, precum si intre Rusia si SUA. O strategie comuna a celor doua guverne, criticate in dese randuri de administratia americana, atrage atentia. continuă pe Adevărul

Edward Snowden si-ar fi acoperit urmele digitale cand accesa fisiere NSA

Eforturile guvernului american de a stabili ce materiale si documente clasificate a subtilizat Edward Snowden din posesia National Security Agency NSA) sunt ingreunate de precautiile sofisticate ale lui Snowden de a-si acoperi urmele digitale, transmite Associated Press, citata de Agerpres.

Edward Snowden si-ar fi acoperit urma digitala cand accesa sau descarca fisiere NSA

Eforturile guvernului american de a stabili ce materiale si documente clasificate a subtilizat Edward Snowden din posesia National Security Agency NSA) sunt ingreunate de precautiile sofisticate ale lui Snowden de a-si acoperi urma digitala prin stergerea sau evitarea asa-ziselor jurnalelor electronice, transmite sambata Associated Press, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )