Libnet.ro
UNICEF

00:07

OPOZITIA a decis data depunerii MOTIUNII DE CENZURA impotriva Guvernului Dancila

B1 B1,
OPOZITIA a decis data depunerii MOTIUNII DE CENZURA impotriva Guvernului Dancila

Liderii opozitiei au decis ca miercuri, 12 deecmbrie, sa depuna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Motiunea va fi semnata de PNL, USR, PMP si Pro Romania. continuă pe B1

SONDAJ Credeti ca o motiune de cenzura mpotriva guvernului ar avea succes acum?

PNL urmeaza sa anunte, marti, calendarul unei motiuni de cenzura, potrivit unui anunt facut de Raluca Turcan. Anuntul vine in conditiile in care alti parlamentari PSD ar urma sa paraseasca partidul, in conditiile in care coalitia PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, pastrand insa majoritatea in Senat. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca o motiune de cenzura impotriva guvernului ar avea succes acum?.

Surse. Opozitia va depune motiunea de cenzura miercuri

Surse liberale au declarat pentru Adevarul ca Opozitia va depune miercuri. motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Viorica Dancila. Documentul ar urma sa ajunga in Biroul Permanent al Camerei acolo unde se va stabili calendarul dezbaterii si al votului.

Saptamana de foc in Parlament. Cum vrea Opozitia sa-l dea jos pe Dragnea si ce legi pregateste PSD

Opozitia incearca in aceasta saptamana sa duca pana la capat planul de debarcare a lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor, potrivit unor surse politice. Mai mult, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila urmeaza sa fie depusa, in timp ce PSD vrea sa treaca de Senat modificarile aduse Codului de Procedura Penala, dar si proiectul privind infiintarea Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )