Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opozitia din Israel, doua planuri pentru a nu-l lasa la guvernare pe Netanyahu

România Liberă România Liberă,
Opozitia din Israel, doua planuri pentru a nu-l lasa la guvernare pe Netanyahu

Opozitia din Israel a anuntat joi ca va inainta doua proiecte legislative pentru a-l impiedica pe pr. continuă pe România Liberă

HAARETZ: Rezultatele alegerilor din Israel reprezinta o zi neagra pentru democratia israeliana

Spre deosebire de cele doua scrutinuri anterioare, desfasurate pe vremea cand premierul mai era inca doar suspectat de diverse delicte, Netanyahu a candidat la alegerile pentru Knesset de luni - al treilea scrutin din ultimul an - ca un om pus sub acuzare pentru mita, frauda si abuz de incredere in trei cazuri separate. Asta inseamna ca milioane de israelieni au votat un candidat acuzat ca a comis niste delicte.

Netahyahu, dat castigator de rezultatele exit poll la alegerile generale din Israel. Totusi, premierul in exercitiu ar putea rata majoritatea la mustata

Premierul Benjamin Netanyahu este pe cale sa castige 59 de mandate in Knesset, la alegerile generale de luni din Israel, cu doua mai putin decat numarul necesar pentru formarea unei majoritati. Prezenta la.

Partidul Likud, condus de Benjamin Netanyahu, pe primul loc in scrutinul din Israel - sondaje

Partidul Likud, al premierului in functie Benjamin Netanyahu, se claseaza pe primul loc in scrutinul parlamentar anticipat din Israel, urmat de alianta de centru Albastru Alb, condusa de Benjamin Gantz, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )