Libnet.ro
UNICEF

20:00

Opozitia din Ucraina sustine ca nu exista niciun acord cu regimul Viktor Ianukovici

Antena3 Antena3,
Opozitia din Ucraina sustine ca nu exista niciun acord cu regimul Viktor Ianukovici

UPDATE:Liderii opozitiei ucrainene sustin ca, deocamdata, nu s-a ajuns la un acord cu regimul Viktor Ianukovici, in pofida anuntului privind alegerile anticipate, iar ministrii de Externe trimisi de UE au. continuă pe Antena3

Antonescu: Protestele din Ucraina reprezinta o ingrijorare pentru Romania.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca protestele din Ucraina reprezinta o ingrijorare pentru Romania, in conditiile in care Uniunea Europeana are o capacitate redusa de a preveni acest tip de conflict. De la razboaiele din Fosta Iugoslavie, niciun eveniment politic nu a fost mai ingrijorator pentru Romania decat ceea ce se intampla acum in Ucraina. Conflictul din Ucraina nu este doar foarte aproape de granitele Romaniei, dar si mizele sunt foarte importante. O rezolvare din .

Anchetatorii francezi au inchis dosarul accidentului lui Schumacher, stabilind ca nu exista niciun vinovat

Dosarul deschis pentru accidentul suferit de Michael Schumacher la schi a fost inchis de un procuror francez, care a stabilit ca nu exista niciun vinovat pentru acest tragic incident, scrie BBC News. Anchetatorii au.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii de la 14.00 despre violentele din Ucraina

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii, joi, de la 14.00 despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania/ UPDATE Din cauza evenimentelor in desfasurare, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textuluiUPDATE: Din cauza evenimentelor in desfasurare, consilierul prezidential Iulian Fota nu va putea fi prezent la ora anuntata, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata.

imi este teama ca va izbucni un razboi civil acolo. Bogdan Chirieac, despre situatia din Ucraina

Bogdan Chirieac a comentat, in cadrul emisiunii Previziunile Zilei, pe tema protestelor violente din Ucraina. Mie imi este teama ca va izbucni un razboi civil acolo, care va continua cu un razboi de secesi.

Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania este pregatita sa preia un flux de imigranti, sigur circa 3.500 de ucrainieni

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca, in caz de nevoie, Romania poate prelua, pentru inceput, 3. 500 de refugiati din Ucraina in spatii de cazare. in ce priveste Ucraina, am avut o.

Monarhistii clujeni se solidarizeaza cu romanii din Ucraina.

Dupa ce greco-catolicii romani s-au rugat pentru libertatea Bisericii Greco-Catolice din Ucraina, amenintata cu interzicerea, monarhistii clujeni se solidarizeaza cu romanii care traiesc in tara vecina. Conducerea filialei clujene a Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei a lansat un apel public, in care isi exprima preocuparea fata de escaladarea violentelor. Facem un apel la incetarea violentelor si ne exprimam solidaritatea cu fratii nostri romani care traiesc in Ucraina, fie ca .

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. CONFLICT EXTREM la granita cu Romania. Cel putin 25 de oameni au MURIT

UPDATE: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE:Ultimele date oferite presei de Ministerul Sanatatii din Ucraina arata ca au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )