Libnet.ro
UNICEF

05:15

Opozitia a sesizat CCR cu privire la modificarile Codului Penal

Antena3 Antena3,
Opozitia a sesizat CCR cu privire la modificarile Codului Penal

Deputatii PNL, USR si PMP au depus joi, la Curtea Constitutionala, sesizarea referitoare la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum si a Legii nr. 78/2000 pentru. continuă pe Antena3

Argumentele si explicatiile PSD pentru modificarile Codului Penal

Serban Nicolae a prezentat miercuri seara argumentele si explicatiile PSD pentru modificarile Codului Penal. Este simplu. incep cu deciziile CCR, iar aici dau ca exemplu abuzul in serviciu. Apoi am decizii c.

Victor Ponta, despre modificarile Codului penal: Au ca scop salvarea lui Dragnea si a grupului lui de interese

Deputatul Victor Ponta spune ca modificarile Codului penal nu au fost votate miercuri de parlamentarii Pro Romania, precizand ca acestea au ca scop salvarea lui Liviu Dragnea si a grupului lui de.

Modificarile Codului penal vor fi votate astazi

Proiectul de modificare a Codului penal va fi votat, astazi, in plenul Senatului, in calitate de prima camera sesizata. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor, relateaza News. ro.

Opozitia anunta ca va contesta la Curtea Constitutionala modificarile Codului penal

Parlamentarii opozitiei au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal care au fost aprobate luni in comisia Iordache, informeaza Mediafax. Liberalii si cei de la USR ii.

Modificarile Codului penal vor fi de dezbatute

Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor Justitiei a adoptat ieri raportul privind modificarile la Codul penal, dupa ce acest proiect a fost aprobat de Senat, transmite Agerpres.

PNL, USR si PMP au sesizat CCR cu privire la modificarile aduse Codului Penal

PNL, USR si PMP au depus joi o sesizarea la Curtea Constitutionala cu privire la modificarile facute la Codul penal, spunand ca au fost atacate peste 30 de articole modificate. Sesizarea pe care o adresam.

iCCJ a sesizat CCR cu privire la legea de modificarea Codurilor Penale

-inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a sesizat Curtea Constitutionala, joi, cu privire la aspectele de neconstitutionalitate cuprinse in legea de modificare a Codului penal. Stire in curs de.

Inventarul Codului Penal: cine sunt politicienii importanti care scapa de acuzatii

Parlamentul Romaniei a adoptat miercuri modificarile Codului Penal cu 167 voturi pentru, 97 voturi impotriva si 19 abtineri. Pentru a intra in vigoare, modificarile vor trebui promulgate de Presedintele Romaniei, Klaus.

Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, iar joi ar urma sa fie votul final

Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, in procedura de urgenta, iar joi ar urma sa fie votul final, dupa care actul normativ va merge la presedinte pentru promulgare. Un nou protest fata de modificarile Codului penal este anuntat in Piata Victoriei din Capitala de la ora 19. 00, sub sloganul Ziua Decisiva pentru Romania! Protest, nu plimbare!.

Fostul sef ANI, reactie dura dupa modificarea Codului penal privind abuzul in serviciu: Sa ne gandim o clipa cum s-a ajuns la aceste interpretari aberante ale Codului Penal

Horia Georgescu, fost sef ANI, a reactionat printr-n mesaj dur postat pe contul personal de Facebook, cu privire modificarea codului penal privind abuzul in serviciu. Am si eu un gand referitor la modificarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2841 seconds )