Libnet.ro
UNICEF

14:30

Oprah Winfrey, desemnata cea mai influenta celebritate din lume in topul Forbes

B1 B1,
Oprah Winfrey, desemnata cea mai influenta celebritate din lume in topul Forbes

Prezentatoarea Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual realizat de revista Forbes. Este pentru a cincea oara cand Oprah Winfrey se afla pe primul loc. continuă pe B1

Regina talk show-urilor, in topul Forbes: Oprah Winfrey, cea mai influenta celebritate din lume

Este una din cele mai de succes femei pe plan mondial, iar vietile a milioane de oameni s-au schimbat datorita ei. Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului.

VIDEO Google a pus pe Street View cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai

Google a pus pe Street View cea mai inalta cladire din lume, monumentala Burj Khalifa din Dubai de 828 metri inaltime. Au fost postate panorame de la diverse etaje ale cladirii, dar si imagini spectaculoase captate din afara cladirii, de unde se vad zgarie-norii bogatului oras din Emirate.

Proprietar de birouri din Pipera: ultimele 6-9 luni au fost cea mai ocupata perioada din istoria proiectului

Ultimele 6-9 luni a fost cea mai ocupata perioada din istoria birourilor Global Finance din Pipera in conditiile in care multe din contractele de inchiriere de pe piata expira, iar o parte din chiriasi cauta sa economiseasca si se orienteaza spre zone.

FOTO Noul Fiat 500 L cu 7 locuri, cea mai mare buburuza din istorie.

Fiat lanseaza saptamana viitoare cea mai mare versiune a modelului 500, o legenda in gama constructorului italian. Monovolumul cu 7 locuri este al doilea model lansat de Fiat anul acesta, dupa ce o alta versiune al lui 500, L Trekking, a fost prezentat la Geneva. Lansat pe segmentul masinilor de familie, modelul este propunerea celor de la Fiat pentru o masina mai mica decat un break de clasa compacta, dar cu spatiu pentru bagaje similar, mai mare decat un model de clasa mica, dar la fel de .

Vodafone, aproape de cea mai mare achizitie din 2007 pana in prezent: Ofera 7,7 miliarde euro pe cel mai mare operator de cablu TV din Germania

Vodafone a decis sa cumpere cel mai mare operator de cablu TV din Germania, Kabel Deutschland, cu 7,7 miliarde euro 10 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie a sa din 2007 si pana in prezent, informeaza Reuters. Contopirea celor doua companii va crea unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii integrate TV, internet si telefonie), cu venituri de 11,5 miliarde euro, iar la finalul tranzactiei Vodafone va avea 32,4 milioane clienti de telefonie mobila, 5 milioane de clienti de internet si 7,6 milioane de clienti TV in Germania.

Laura Cosoi a detronat-o pe Antonia! A fost numita cea mai sexy femeie din lume de catre FHM Romania!

Antonia a fost detronata de Laura Cosoi in topul FHM cele mai sexy femei din lume. Editia romaneasca a revistei a pus-o pe blondina pe primul loc, devansand alte frumuseti din showbiz-ul autohton. Continue reading .

Trebuie sa vezi imaginea asta. Rusii au spus ca este cea mai sexy femeie din Sankt Petersburg

Daca cele mai multe femei nici nu se gandesc sa iasa din case daca nu arata impecabil, aceasta blonda din Rusia a dat peste cap retelele de socializare cu aparitia pe care si-a facut-o intr-un mall din Sankt.

Cea mai mare tragedie din turismul romanesc. S-a cerut zi de doliu national.

Un autocar cu turisti romani s-a rasturnat intr-o prapastie din Muntenegru, cauza fiind viteza excesiva avuta in acel moment. 19 persoane au murit si 28 sunt ranite, din care opt se afla la terapie intensiva. S-a cerut zi de doliu national. Accidentul s-a produs in Grlo, pe un drum muntos la circa 30 de kilometri nord de Podgorita. Pana acum se stie ca 17 dintre victimele accidentului de autocar din Muntenegru sunt din judetul Arges, fiind vorba despre 11 din Curtea de Arges si sase din .

FOTO. TOPUL celor mai INFLUENTE vedete in 2013. Vezi cine e pe primul loc.

Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual intocmit de revista Forbes, informeaza Mediafax. In ultimii doi ani, Oprah Winfrey a ocupat locul al doilea in acest top. Totodata, este pentru a cincea oara cand celebra prezentatoare TV, supranumita regina talk-show-urilor, se afla pe primul loc in acest top 100 al celor mai influente celebritati din lume Nu exista nimeni altcineva cu atat de multa consistenta si putere, a declarat .

Bancul zilei: Cea mai frumoasa zi din viata unui barbat

- Felicitari, baiatul meu!, spune unchiul. Sunt sigur ca peste ani, cind te vei gandi la ziua de azi, ti-o vei aminti ca pe cea mai fericita zi din viata ta. - Dar nu astazi ma insor, abia maine!, protesteaza nepotul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )