Libnet.ro
UNICEF

07:30

Oprisan, scrisoare deschisa in ziua Congresului: Numai papa de la Roma nu ne-a facut corupti

Hotnews Hotnews,
 Oprisan, scrisoare deschisa in ziua Congresului: Numai papa de la Roma nu ne-a facut corupti

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, le-a transmis sambata colegilor sai, in ziua Congresului, o scrisoare deschisa in care spune ca evident ca sunt probleme mari in Justitie, dar nu le putem rezolva peste noapte, subliniind ca interesul greilor din Uniune e sa gaseasca un pretext ca sa ne trimita la clasa a II-a si ca el nu accepta sa mai fim tratati drept cosul de gunoi al Europei. continuă pe Hotnews

Marian Oprisan, scrisoare deschisa pentru colegii din PSD, in timpul Congresului: Numai papa de la Roma nu ne-a facut corupti

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a transmis o scrisoare deschisa colegilor din PSD chiar in timpul Congresului partidului. in mesajul sau, publicat pe Facebook, baronul de Vrancea a sustinut ca PSD.

CODRIN STEFANESCU, SCRISOARE DESCHISA CATRE MEMBRII PSD: Nu vreau ca PSD sa capituleze neconditionat

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, a transmis, joi, o scrisoare deschisa catre membrii PSD, in care afirma ca nu vrea ca PSD sa capituleze neconditionat, asa cum isi doresc unii, sau ca PSD sa fraternizeze cu adversarii nemilosi, de ieri si de azi si ca vrea un PSD condus de oameni curajosi si loiali unor principii si care refuza sa faca pact cu Diavolul.

Iohannis a transmis PSD un mesaj in ziua congresului: Am avut o majoritate care a lucrat impotriva romanilor

Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj membrilor PSD in ziua in care formatiunea politica isi alege liderii. Seful statului a spus ca majoritatea parlamentara a lucrat impotriva romanilor si a facut din nou referire la subjugarea justitiei in interesul unor persoane. Iohannis a transmis un mesaj in ziua congresului PSD Am avut o majoritate guvernamentala .

Codrin Stefanescu, scrisoare deschisa catre membrii PSD: ,,Ni se impun directii straine

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a adresat joi o scrisoare deschisa catre colegii de.

Codrin Stefanescu, scrisoare deschisa catre colegii din PSD. Ce spune despre Liviu Dragnea

Candidat la functia de secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, transmite o scrisoare deschisa catre colegii din PSD. El sustine ca, in acest moment, celor din PSD li se cere sa uite trecutul si sa uite.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )