Libnet.ro
UNICEF

08:30

Oprisan: Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Oprisan: Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, marti, ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, afirmand ca aceasta are sanse mari in fata lui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Oprisan (PSD): Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale. Ar avea sanse mari intr-o competitie cu presedintele Iohannis

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, considera ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, dar a precizat ca decizia va fi luata abia dupa discutiile din Comitetul Executiv si Biroul.

Oprisan (PSD): Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale. Are sanse mari intr-o competitie cu presedintele Iohannis

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, considera ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, dar a precizat ca decizia va fi luata abia dupa discutiile din Comitetul Executiv si Biroul.

Oprisan: Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, a declarat, marti, presedin.

CEx a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE Viorica Dancila, votata in BPN al PSD pentru a fi candidat la Presedintie ----- * ACTUALIZARE Firea a anuntat ca se retrage din cursa pentru prezidentiale ---- * ACTUALIZARE Viorica Dancila: Sprijinul ALDE si al PRO Romania este important, dar PSD e hotarat sa mearga in alegeri si sa le castige ---- * ACTUALIZARE Primarul general Gabriela Firea a declarat, astazi, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie.

Oprisan o vede pe Dancila la Cotroceni: Are sanse mari in fata lui Iohannis

Liderul PSD Vrancea Marian Oprisan a declarat ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale si are mari sanse de a castiga in fata lui Klaus Iohannis. Social-democratul a precizat ca o coalitie de stanga este binevenita pentru PSD.

Partidul lui Neculai Ontanu si-a anuntat candidatul pentru alegerile prezidentiale

Andrei Stoican va candida la alegerile prezidentiale din partea Partidului Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie ADER). Ne dorim un presedinte al romanilor care sa aiba o puternica sustinere na?.

Viorica Dancila, candidatul PSD pentru prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa de Biroul National Permanent candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale. Doar doua doua voturi au fost impotriva. urmeaza sa fie dat votul si in Comitetul Executiv al PSD.

Vicepresedintele ALDE critica maniera in care PSD si-a desemnat prezidentiabilul: Sunt dezamagit Viorica Dancila este alegerea social-democratilor pentru Cotroceni

Andrei Gerea, vicepresedintele ALDE, critica maniera in care a fost desemnat candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale din toamna, in conditiile in care social-democratii au ales-o, miercuri, pe Viorica.

CExN a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

44: CExN a votat ca Viorica Dancila sa fie candidatul PSD la prezidentiale. Doar doua voturi au fost impotriva liderului social-democrat, in rest toti membrii Comitetului Executiv National au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )