Libnet.ro
UNICEF

06:45

Opt ani de inchisoare pentru un roman care-i furniza fete unui pedofil italian

Adevărul Adevărul,
Opt ani de inchisoare pentru un roman care-i furniza fete unui pedofil italian

Vasile Manolache a fost condamnat de Tribunalul Suceava la opt ani de inchisoare pentru trafic de minori si proxenetism. Acesta este acuzat ca i-a furnizat unui italian de 70 de ani mai multe minore, cu care acesta din urma a intretinut relatii sexuale. Italianul obisnuia sa filmeze adolescentele in timpul actului sexual, apoi le santaja pentru a intretine relatii sexuale cu el. Acesta din urma a primit trei ani si opt luni de inchisoare. continuă pe Adevărul

Profesor universitar, condamnat la inchisoare pentru o CRIMA PASIONALA comisa in urma cu 20 de ani

Un profesor universitar din Capitala a fost condamnat la ani grei de inchisoare pentru o crima pe care a comis-o in 1998. in urma cu 20 de ani, barbatul si-a ucis iubita care voia sa il paraseasca.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu, condamnat la 4 ani inchisoare cu executare

Fostul sef al ANI Horia Georgescu a fost condamnat, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare in dosarul privind despagubirile de la ANRP. Potrivit deciziei instantei, din cei patru ani de inchisoare se va scadea perioada in care Georgescu a stat in arest preventiv, respectiv 18 martie 2015 - 9 iulie 2015. in plus, Horia Georgescu nu are voie sa ocupe o functie publica pe o perioada de 5 ani, dupa executarea pedepsei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )