Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opt candidati in alegerile locale au colaborat cu Securitatea. Cap de lista: Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Opt candidati in alegerile locale au colaborat cu Securitatea. Cap de lista: Traian Basescu

Colegiul CNSAS a anuntat ca a inceput verificarea candidatilor pentru alegerile locale din 27 septem. continuă pe România Liberă

CNSAS: Pentru 8 candidati la alegerile locale exista decizii ale instantelor privind calitatea de colaborator al Securitatii, inclusiv pentru Basescu

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a transmis joi, intr-un comunicat de presa ca opt candidati la alegerile locale au decizii privind calitatea de colaborator al Securitatii, dintre care cinci au decizii definitive castigate in instanta de CNSAS. Printre cei opt se numara si fostul presedinte Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, al carui proces este in curs de solutionare la Curtea Suprema.

CNSAS: Opt candidati la alegerile locale, colaboratori ai Securitatii

Opt candidati la alegerile locale au verdicte de colaboratori ai Securitatii emise de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Cinci dintre acestia sunt confirmati prin decizii definitive ale instantelor ca au facut politie politica, coform unui comunicat de presa.

8 candidati la alegerile locale au calitatea de colaboratori ai Securitatii! Cinci dintre acestia au decizii definitive!

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) informeaza ca 8 dintre candidatii la alegerile locale, printre care si fostul presedinte, Traian Basescu, au calitatea de colaboratori ai Securitatii. CNSAS spune ca a primit doar o parte din liste din judete, municipii si sectoare ale Capitalei.

Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020. Cine vrea la conducere

Oameni reprezentativi pentru comunitatile lor, profesionisti, are Pro Romania pe lista candidatilor la Alegerile Locale 2020, potrivit spuselor liderului formatiunii politice, Victor Ponta. Care sunt numele scrise pe aceasta lista, aflati in randurile de mai jos. Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020 Victor Ponta sustine ca Pro Romania, partidul pe care-l conduce cu .

Opt dintre candidatii la alegerile locale de duminica au verdicte de colaboratori ai Securitatii - CNSAS

Opt dintre candidatii la alegerile locale de duminica au verdicte de colaboratori ai Securitatii emise de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), iar in cazul a cinci dintre ei exista decizii definitive ale instantelor, potrivit CNSAS.

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Orasul unde doi independenti se sustin reciproc la alegerile locale. impartasim aceeasi viziune

Doi candidati independenti la alegerile locale au decis sa se sustina reciproc. Bogdan Carausu si profesorul Cristina Balauca candideaza pentru Consiliul Local Botosani si, respectiv, Consiliul Judetean Botosani. Ambii militeaza pentru dezvoltarea educatiei ca o conditie a dezvoltarii societatii.

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Cum raspund oamenii de afaceri din consultanta, auto, transporturi si food

Pentru a concura intr-o piata cu adevarat libera, firmele au nevoie de eficienta. Iar eficienta apare intr-un oras modern, cu trafic si timp de deplasare decent, parcari, digitalizarea administratiei publice, apa calda, spitale etc. Asa motiveaza unii oameni de afaceri motivul pentru care alegerile locale conteaza enorm pentru businessul lor. Altii aduc alte argumente: Orice investitor evalueaza deciziile de investitii in functie de deschiderea autoritatilor catre business si de buna administrare a orasului. Nu pot sa uit de frustrarile pe care le-am avut in negocierile cu aeroporturile din tara in subordinea consiliilor judetene), de celebra taxa de liniste a lui Mazare, spune intr-o discutie cu HotNews un alt antreprenor. Vezi in articol cum au raspuns oamenii de afaceri la doua intrebari adresate de HotNews: Daca vor merge la vot si de ce conteaza alegerile locale pentru afacerile pe care le au.

Cum arata buletinele de vot la alegerile locale 2020

Au mai ramas patru zile pana la momentul algerilor locale de anul acesta, iar candidatii sunt intr-o cursa acerba pentru a convinge electoratul sa puna stampila pe numele lor. Cum arata buletinul de vot din Bucuresti, precum si care este ordinea candidatilor si a partidelor, aflati in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cum .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )