Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opt persoane, ranite intr-un accident in Timis.

România Liberă România Liberă,
Opt persoane, ranite intr-un accident in Timis.

Opt persoane au fost ranite intr-un accident produs, luni, in judetul Timis. Un autobuz care ducea 16 muncitori la o fabrica s-a prabusit intr-un rau, transmite Realitatea TV. Citeste si: Accident pe DN 1 soldat cu doi morti si sase raniti Accidentul a avut loc in jurul orei 06. 20, a anuntat purtatoarea de cuvant a ISU Banat, Sindia Vlaia. Din primele informatii, sistemul de franare al autobuzului s-a blocat. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Noua persoane, ranite intr-un accident in Timis.

Noua persoane au fost ranite intr-un accident produs, luni, in comuna Pustinis, din judetul Timis. Un autobuz care ducea 20 de muncitori la o fabrica s-a prabusit intr-un rau, transmite Realitatea TV. Citeste si: Accident pe DN 1 soldat cu doi morti si sase raniti Accidentul a avut loc in jurul orei 06. 20, in comuna Pustinis, a anuntat purtatoarea de cuvant a ISU Banat, Sindia Vlaia. Din primele informatii, sistemul de franare al autobuzului s-a blocat. Zece ambulante SMURD si doua unitati .

VIDEO. Noua persoane, ranite intr-un accident in Timis.

Autobuzul, care s-a rasturnat in timp ce transporta 18 muncitori la o frabrica, ar fi avut defectiuni tehnice. Pasagerii le-au spus politistiulor ca volanul autovehiculului s-ar fi blocat. Anchetatorii iau in calcul si faptul ca soferul ar fi pierdut controlul volanului. Noua ambulante au ajuns la fata locului si au transportat victimele la Spitalul Judetean Timisoara. // Citeste si: Accident pe DN 1 soldat cu doi morti si sase raniti Accidentul a avut loc in .

Opt persoane ranite, dupa ce un autobuz care transporta muncitori s-a rasturnat in localitatea timiseana Pustinis

Un autobuz ce transporta 16 muncitori care trebuiau sa ajunga la o fabrica de langa Timisoara s-a rasturnat in localitatea timiseana Pustinis. Opt persoane au fost ranite si transportate la spital.

Accident in Timis: Noua persoane ranite

Noua persoane au fost ranite, in aceasta dimineata, dupa ce autobuzul in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant, in localitatea Pustinis din judetul Timis, arata sursele de presa.

Circa 15 persoane ranite in urma unei explozii la Palatul Sporturilor din Paris

Aproximativ cincisprezece persoane, majoritatea tehnicieni, au fost ranite, dintre care cinci grav, ieri in explozia accidentala a unui dispozitiv pirotehnic in timpul repetitiilor unei comedii muzicale de succes la Palais des Sports din Paris, transmite AFP.

Leo Iorga este in doliu: Nepotul sau a murit intr-un accident rutier, la 26 de ani

Drama in familia rokerului Leo Iorga. Nepotul sau, Luigi, a incetat din viata la nici 26 de ani in urma unui accident rutier produs sambata la Arad. Luigi Iorga a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )