Libnet.ro
UNICEF

21:15

Opt persoane retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Opt persoane retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei, dupa ce anchetatorii au audiat 20 de persoane, in urma perchezitiilor care au avut loc ieir in mai multe imobile din Capitala, unde au fost gasite peste 3. 000 de materiale pirotehnice. continuă pe Ziarul Bursa

Opt persoane retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei. Anchetatorii au audiat 20 de persoane, iar in urma perchezitiilor care au avut loc joi in mai multe imobile din capitala au fost gasite peste 3. 000 de materiale pirotehnice.

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei, dupa ce anchetatorii au audiat 20 de persoane, in urma perchezitiilor care au avut loc joi in mai multe imobile din Capitala.

Trei persoane, cercetate sub control judiciar, in dosarul privind violentele de la protestele din Piata Victoriei. Alte sase ar putea fi arestate preventiv

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alt sase vor fi prezentate magistratilor Judecatoriei Sectorului 1, cu propunerea de arestare preventiva, dupa violentele care au avut loc la protestele antiguvernamentale din Piata Victoriei.

Dosarul violentelor de la manifestatiile din Piata Victoriei: Trei persoane cercetate sub control judiciar, alte sase propuse pentru arestare

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alte sase vor fi prezentate magistratilor cu propunere de arestare preventiva, in dosarul violentelor care au avut loc la manifestatiile din Piata.

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, audiat la DNA in dosarul privind OUG 13

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a venit la DNA, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul privind adoptarea OUG 13 de modificare a codurilor penale, abrogata ulterior printr-o alta ordonanta de urgenta.

Coreea de Nord a cerut eliberarea a trei persoane retinute in ancheta mortii lui Kim Jong Nam, in Malaezia

Ambasada Coreei de Nord din Malaezia a cerut autoritatilor malaeziene sa elibereze trei persoane ce au fost retinute in cadrul anchetei asasinarii lui Kim Jong Nam, potrivit Reuters.

Seful diplomatiei, Teodor Melescanu, audiat la DNA, in dosarul privind OUG 13: Nu sunt specialist mare in drept constitutional, dar cand CCR spune ca ceva nu este in regula, trebuie sa le punem in acord legislativ

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, este audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), in dosarul in care se fac cercetari privind OUG 13/2017 de modificare a Codurilor penale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )