Libnet.ro
UNICEF

06:00

Opt psihologi se ocupa de moralul persoanelor aflate in carantina sau izolare in judetul Arges

Adevărul Adevărul,
Opt psihologi se ocupa de moralul persoanelor aflate in carantina sau izolare in judetul Arges

Incepand de luni seara, persoanele aflate in izolare la domiciliu sau in centrele de carantina din judetul Arges au la dispozitie opt psihologi certificati care le pot oferi ajutor de specialiate daca vor solicita acest lucru. continuă pe Adevărul

Numarul persoanelor aflate in carantina si izolare in Alba. Bolnavii internati sunt tinuti la secret

La nivelul judetului Alba se aflau luni, 23 martie, in izolare la domiciliu 1. 237 persoane, iar 88 in carantina. De asemenea au iesit din izolare 438 de persoane, potrivit datelor oferite de Institutia Prefectului Alba.

VIDEO Primele amenzi pentru parasirea domiciliului fara un motiv intemeiat. Numarul persoanelor aflate in carantina si in izolare a ajuns la aproape 1.400

In prima noapte in care s-au aplicat prevederile ordonantei militare nr. 2, politistii si jandarmii din Olt au aplicat 49 sanctiuni contraventionale.

Ludovic Orban: impreuna cu STS punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu si in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se lucreaza, impreuna cu STS, la o aplicatie care sa permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu sau in carantina din cauza coronavirusului, pentru a se stabili daca respecta masurile impuse sau nu. Acuma, hai sa fim cinstiti, foarte multi dintre cei care s-au intors trebuie sa fie verificati daca respecta izolarea, a spus Orban.

Primar din Vaslui, decizie neasteptata: A publicat pe Facebook lista persoanelor aflate in izolare

Primarul comunei Perieni, judetul Vaslui, a venit cu o decizie inedita. Omul a publicat pe Facebook o lista cu persoanele aflate in izolare acasa.

Un primar din Vaslui a publicat lista persoanelor aflate in izolare la domiciliu

Iacob Alexandru, primarul comunei vasluiene Perieni, a postat pe pagina de Facebook tabelul cu numele persoanelor din comuna care s-au intors din strainatate si se afla in izolare la domiciliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )