Libnet.ro
UNICEF

01:05

Optimile UEFA Champions League mizele sunt uriase

Online Sport Online Sport,
Optimile UEFA Champions League mizele sunt uriase

Dupa un sezon oprit brusc in martie pe fondul pandemiei, dupa hotarari istorice si meciuri ce vor fi jucate fara spectatori, Liga Campionilor se pregateste sa revina si sa incinga din nou atmosfera pe teren. continuă pe Online Sport

Se anunta un nou transfer colosal pentru Cristiano Ronaldo! Clubul de Champions League la care vrea sa joace

Cristiano Ronaldo a obtinut un nou titlu de campion in Italia si spera sa dea lovitura si in UEFA Champions League. Doar ca misiunea este, de aceasta data, mult mai dificila pentru campioana Italiei. Juve a fost invinsa in prima mansa a dublei cu Olympique Lyon, scor 1-0. Ronaldo este omul in care italienii isi .

Digisport: Super transferuri pregatite si traseu infernal pentru CFR pana in grupele Champions League. Duminica aflam prima adversara

CFR Cluj este campioana Romaniei pentru a treia oara consecutiv si va evolua, in sezonul 20202021, in turul I preliminar din UEFA Champions League.

Cati bani castiga CFR Cluj daca se califica in grupele Champions League. Ardelenii se vor imbogati

CFR Cluj a castigat al treilea titlu consecutiv in Liga 1, dupa 3-1 in finala campionatului, contra celor de la CSU Craiova. Un rezultat care ii umple de glorie pe ardeleni, dar i-ar putea umple si de bani. FRF va anunta in aceasta seara la UEFA lista reprezentantelor Romaniei in Champions League si Europa League.

Avem un arbitru roman in optimile Champions League

Ovidiu Hategan a fost delegat de Comisia de Arbitri UEFA la un duel din optimile de finala ale Ligii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )