Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ora 14.00. Ministrul de Finante, la Adevarul Live. Cu cat cresc pensiile din toamna? De unde scoate Guvernul bani pentru dublarea alocatiilor?

Adevărul Adevărul,
Ora 14.00. Ministrul de Finante, la Adevarul Live. Cu cat cresc pensiile din toamna? De unde scoate Guvernul bani pentru dublarea alocatiilor?

Ministrul de Finante, Florin Citu, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre modul cum va gestiona Guvernul situatia cresterii pensiilor si alocatiilor din toamna, despre reforma ANAF si problemele gasite la minister la preluarea mandatului. continuă pe Adevărul

Ilie Bolojan, la Adevarul Live de la ora 14.00. Cum ar trebui sa fie alesi primarii: intr-un tur sau in doua?

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, va explica, la adevarul Live, de la ora 14. 00, ce sistem electoral ar trebui implementat la alegerile locale: scrutin intr-un singur tur sau in doua tururi? Ce-si doreste PNL mai mult: alegeri anticipate sau primari alesi in doua tururi? Ar trebui sa mai finanteze Guvernul programul dedicat dezvoltarii locale - PNDL? Care e reteta pentru a schimba fata unui oras?.

Kelemen Hunor, la Adevarul Live: USR ar trebui sa voteze motiunea, daca vrea anticipate. PNL va pierde primarii in Transilvania daca vor fi doua tururi

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a explicat, la Adevarul Live, de ce se opune sistemului electoral privind alegerea primarilor in doua tururi si cum vrea sa dea jos Guvernul Orban, pentru a deschide calea anticipatelor. Hunor le cere celor din USR sa voteaza motiunea PSD, daca tot vor anticipate, asa cum sustin. Liderul maghiar a lansat cateva critici si la adresa presedintelui Iohannis, pentru atitudinea de presedinte-jucator.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )