Libnet.ro
UNICEF

01:05

ORA 19:00. Presedintele Klaus Iohannis face declaratii dupa consultarile cu partidele

România Liberă România Liberă,
ORA 19:00. Presedintele Klaus Iohannis face declaratii dupa consultarile cu partidele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie la ora 19:00 dupa consultarile cu cu partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlament, se arata intr-un comunicat al Admnistratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis incepe luni, la Palatul Cotroceni, a treia serie de consultari cu partidele pe tema reformei electorale

Presedintele Klaus Iohannis va incepe, luni, la Palatul Cotroceni, a treia serie de consultari cu partidele pe tema reformei electorale si a stadiului acestui pachet de legi in Parlament. Blocarea cererilor.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita oficiala pe 27 aprilie in Italia, acolo unde se va intalni si cu reprezentantii comunitatilor de romani

Presedintele Klaus Iohannis va merge, in 27 aprilie, intr-o vizita oficiala in Italia, la invitatia presedintelui Sergio Mattarella, potrivit unor surse politice citate de Mediafax. Pe agenda se afla convorbiri.

Klaus Iohannis dupa consultarile de la Cotroceni: Exista acord ca pana la jumatatea lunii mai sa fie adoptate si trimise spre promulgare legea alegerilor locale si a finantarii partidelor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni dupa consultarile cu partidele parlamentare, ca exista acord pentru adoptarea si trimiterea spre promulgare a legii alegerilor locale si a legii finantarii partidelor pana la jumatatea lunii mai. In ceea ce priveste legea finantarii partidelor, seful statului a subliniat ca nu promulg legi care incalca principii constitutionale sau lacune juridice. Lucrul bine facut incepe cu legislatia bine facuta. Stim foarte bine ca in ultimii 25 de ani legislatia prost facuta a dus la stagnare si ineficienta. Iohannis a vorbit si despre votul pentru diaspora, precizand ca nu mi-am ascuns preocupare fata de intarzierea dezbaterii.

Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Italia pe 27 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis va merge, pe 27 aprilie, intr-o vizita oficiala in Italia, unde exista cea mai mare comunitate de romani din afara granitelor Romaniei, pe agenda aflandu-se convorbiri cu omologul sau italian si cu premierul, dar si o intalnire cu romani stabiliti acolo. Surse politice au declarat, sambata, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis se va afla, pe 27 aprilie, la Roma, la invitatia presedintelui Italiei, Sergio Mattarella.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la TNB: Este o realizare exceptionala, mult asteptata si onoreaza pe deplin traditia stralucita a teatrului romanesc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a scris pe pagina personala de Facebook despre vizita pe care a avut-o la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti pe 16 aprilie, cu doua zile inainte de redeschidea.

Senatorul PSD Daniel Savu: Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa reactioneze la amenintarile Rusiei

Senatorul PSD Daniel Savu este de parere ca presedintia ar trebui sa reactioneze la amenintarile Federatiei Ruse la adresa Romaniei. Asta in contextul in care presedintele a fost ceva mai discret pe.

Klaus Iohannis incepe, luni, consultarile cu partidele la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va incepe, luni, la Palatul Cotroceni, a treia serie de consultari cu partidele pe tema reformei electorale si a stadiului acestui pachet de legi in Parlament, blocarea cererilor justitiei de catre Legislativ si votul pentru diaspora, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis: Nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor. Iohannis a dat acest raspuns la intrebarea unui ziarist care a mentionat o declaratie de astazi a premierului Ponta.

Ce spune Klaus Iohannis despre schimbarea statutului procurorilor

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni, ca nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor, dupa ce a fost intrebat despre declaratiile premierului Victor Ponta care a subliniat ca dupa o discutie informala su seful statului s-ar putea ridica probelma eliminarii procurorilor din categoria magistratilor.

Klaus Iohannis: Nu promulg legi care incalca principii constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, ca in urma consultarilor cu partidele exista un acord pe trei mari chestiuni: legea alegerilor locale, legea finantarii partidelor si a campaniilor electorale, legislatia pentru alegerile parlamentare si votul pentru diaspora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )