Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ora 21.00. Liviu Dragnea da primele declaratii de dupa protestul din 10 august

Adevărul Adevărul,
Ora 21.00. Liviu Dragnea da primele declaratii de dupa protestul din 10 august

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va vorbi, marti seara, de la ora 21. 00, la Antena 3, pentru prima data de la protestul diasporei din 10 august, finalizat cu violente de strada din partea jandarmeriei. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Am fost amenintat cu moartea. Patru cetateni straini platiti de un domn celebru au fost in Romania. Am scapat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, marti seara, la Antena 3, pentru prima data de la protestul diasporei din 10 august, finalizat cu violente de strada din partea jandarmeriei.

Liviu Dragnea: As vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Jandarmeria a actionat perfect legal la miting

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, la Antena 3, ca in aprilie 2017 a fost o tentiva de ucidere a sa, spunand ca au fost patru straini care au stat trei saptamani aici, platiti de un om foarte celebru din lume. Despre mitingul diasporei a spus ca a fost o tentativa de lovitura de stat esuata.

Liviu Dragnea: As vrea sa-l suspendam pe Iohannis / Jandarmeria a actionat perfect legal la miting / Dancila este un premier foarte bun

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, la Antena 3, ca in aprilie 2017 a fost o tentiva de ucidere a sa, spunand ca au fost patru straini care au stat trei saptamani aici, platiti de un om foarte celebru din lume. Despre mitingul diasporei a spus ca a fost o tentativa de lovitura de stat esuata.

Liviu Dragnea: As vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Jandarmeria a actionat perfect legal la miting. Eu eram la Neptun. Nu o schimb pe Dancila, categoric

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, la Antena 3, ca in aprilie 2017 a fost in mijlocul unei tentive de asasinat, spunand ca au fost patru straini care au stat trei saptamani la Bucuresti, platiti de un om foarte celebru din lume. Cat despre mitingul diasporei, Dragnea e de parere ca a fost o tentativa de lovitura de stat esuata. Unde se afla el in timpul mitingului? La mare, la Neptun.

Liviu Dragnea a convocat-o pe Carmen Dan in sedinta de URGENTA, dupa audierea privind violentele jandarmilor de la protestul din 10 august

Liviu Dragnea a convocat-o la sedinta pe Carmen Dan, marti, imediat dupa audierea din Comisia de Aparare cu privire la violentele de la protestul din 10 august, scrie Antena 3. La aceeasi sedinta au mai.

Liviu Dragnea, despre protestul din 10 august: Am vazut o tentativa de lovitura de stat esuata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat marele miting al diasporei din 10 august care s-a soldat cu ciocniri violente intre protestatari si jandarmi drept o tentativa de lovitura de stat esuata si l-a.

Liviu Dragnea si coruptia din jurul liderul PSD, subiectul unul amplu material realizat de televiziunea de stat din Germania (VIDEO)

Televiziunea germana de stat ARD i-a dedicat un amplu material despre Liviu Dragnea si scandalurile de coruptie din jurul sau. Totul a pornit de la violentele de la protestul din 10 august, violente unde vinovat i.

Der Spiegel: Liviu Dragnea ii bate pe protestatari. De ce UE nu face nimic? Romanii care au iesit in strada pentru a-si apara libertatea merita sa fie sustinuti de UE

Der Spiegel a publicat un articol extrem de dur in care il acuza pe Liviu Dragnea ca e direct responsabil pentru violentele de la protestul din 10 august. Saptamanalul german sustine ca seful PSD este o.

Liviu Dragnea: Anul trecut, a fost o tentativa de asasinare, am scapat / Au fost 4 straini, i-a platit un om foarte celebru n lume

Liviu Dragnea a declarat, marti, la Antena 3, ca anul trecut a fost tinta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru straini care au stat in Romania trei saptamani si care au fost platiti de un om foarte celebru in lume. in prima iesire dupa protestele reprimate brutal pe 10 august, Liviu Dragnea a acuzat o tentativa de lovitura de stat si l-a atacat virulent pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca vrea sa fie suspendat. Ce a vazut seful PSD, la televizor, in timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio disproportie in actiunea JandarmerieiDragnea: O sustin pe Viorica Dancila, e un premier foarte bun. Trebuie sa ramana pana in 2020 cel putinDragnea: Eu as vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Sa vedem daca dl. Tariceanu si-a schimbat opiniaDragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv.

Liviu Dragnea, invitat la 100 de minute. Ce se schimba dupa protestele violente din 10 august

Momente dificile pentru societatea romaneasca. Liderul PSD Liviu Dragnea raspunde, in aceasta seara la 100 de minute, intrebarilor, criticilor si acuzatiilor directe. Dupa ascensiunea economica a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )