Libnet.ro
UNICEF

15:00

ORA DE IARNA 2019. Toti romanii trebuie sa stie asta! Ceasurile se dau inapoi cu o ora. Ce efecte are aceasta schimbare

Antena3 Antena3,
 ORA DE IARNA 2019. Toti romanii trebuie sa stie asta! Ceasurile se dau inapoi cu o ora. Ce efecte are aceasta schimbare

Toti romanii trebuie sa stie asta! Vom trece la ORA DE IARNA in curand. Chiar daca au existat controverse in ultima perioada in ceea ce priveste trecer. continuă pe Antena3

CARMEN HARRA anunta DEZASTRUL! Urmeaza sa se intample ...TOTI ROMANII trebuie sa afle ASTA (GALERIE FOTO)

Noi profetii socante au fost facute de celebra prezicatoare Carmen Harra. Aceasta a vorbit despre pasii ce trebuie sa urmati daca sunteti intr-o relatie si vreti ca totul sa decurga.

Ora de iarna 2019. in weekend se schimba ora: ceasul se da inapoi

Ora de iarna 2019. in noaptea de sambata spre duminica Romania trece la ora de iarna. Ceasul se da inapoi, ora 4:00 devenind ora 3:00. Pana in 2021, statele membre ale Uniunii Europene daca vor sa aplice in mod permanent ora de vara sau ora de iarna, in conditiile in care in urma unui sondaj 84% dintre respondenti au spus sa nu mai vor ca ora sa se schimbe.

Ora de iarna 2019. La ce ora dam ceasurile inapoi. Toti romanii vor fi afectati de aceasta schimbare

Romania revine la Timpul Legal Roman, ora standard a Europei de Est. Ceasurile se vor da cu o ora inapoi, iar toti cetatenii vor fi afectati de aceasta schimbare. Ora de iarna 2019. La ce ora dam ceasurile inapoi? in noaptea de sambata spre duminica, 2627 octombrie 2019, Romania revine la Timpul Legal Roman. in .

Ora de iarna 2019. Ce simptome poti sa ai dupa ce se schimba ora si cum trebuie sa te pregatesti

Romania trece la ora de iarna in noaptea de 26 spre 27 octombrie. Ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, iar medicii spun ca vom avea nevoie chiar si de doua saptamani pentru a ne adapta acestei schimbari. Cei mai afectati vor fi copiii si persoanele in varsta. Romania trece la ora de iarna.

ORA DE IARNA 2019. Se apropie momentul cand trebuie sa dam ceasurile inapoi cu o ora

La sfarsitul acestei saptamani, in noaptea de 26 spre 27 octombrie, ora 4. 00 AM va deveni ora 3. 00 AM, adica dam ceasurile cu o ora in urma, pentru a ne alinia la ORA DE IARNA 2019.

Ora de iarna 2019. Cum scapi de oboseala accentuata, dupa ce se schimba ora. Cea mai buna metoda

Trecerea la ora de iarna nu aduce chiar beneficii corpului. Acesta trece printr-o schimbare destul de mare, motiv pentru care oamenii au senzatia de oboseala mai mult decat niciodata. Iata o metoda prin care poti combate starea de oboseala cronica din cauza orei sezonului rece! Ora de iarna 2019. Cum sa scapi de oboseala crunta, .

ORA DE IARNA 2019. Cum trecem peste simptomele aduse de trecerea la ora de iarna

O data cu trecerea la ora de iarna, corpul trece printr-o perioada de tranzitie, fapt ce se resimte asupra dispozitiei si starii noastre generale. Cele mai frecvente reactii sunt oboseala.

Prognoza meteo. Iarna 2019-2020, cea mai grea din ultimii ani. Un vortex polar loveste Romania

Specialistii de la Accuweather au anuntat ca iarna 2019-2020 va fi cea mai grea din ultimii ani, caci un vortex polar se va abate asupra Europei, urmand sa ajunga si in Romania in perioada urmatoare. Prognoza meteo iarna 2019-2020 Meteorologii au anuntat ca, incet, incet, vine si iarna, dar la pachet cu un vortex polar.

Cod Rutier 2019. Cate clase trebuie sa ai pentru a obtine permisul auto. Ce conditii trebuie sa mai indeplinesti

Strategia de Sigurana Rutiera prevede ca persoanele care vor sa obtina permisul de conducere trebuie sa indeplineasca mai multe criterii. Pe langa varsta minima la care un candidat poate sa inceapa demersurile pentru scoala de soferi, in Codul Rutier este prevazuta si o conditie cu privire la numarul de clase pe care acesta trebuie sa .

Ping-pong ora de iarna - ora de vara. Sambata spre duminica ceasul se da inapoi. Mai merita schimbarea?

In era becurilor economice, introdusa initial pentru a face economii de resurse, schimbarea orei a ajuns sa fie mai mult un disconfort, producand perturbari de bioritm. Nu doar somnul poate fi perturbat, ci si pofta de mancare, capacitatea de munca, concentrarea si starile de dispozitie. Pana in 2021, statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa stabileasca daca vor sa aplice in mod permanent ora de vara sau ora de iarna, in conditiile in care in urma unui sondaj 84% dintre respondenti au spus sa nu mai vor ca ora sa se schimbe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )