Libnet.ro
UNICEF

13:00

La ce ora incepe primul examen de la Evaluarea Nationala. Atentie, elevi, trebuie sa va prezentati mai devreme

Playtech Playtech,
La ce ora incepe primul examen de la Evaluarea Nationala. Atentie, elevi, trebuie sa va prezentati mai devreme

Ministerul Educatiei a publicat la ce ora incepe primul examen de la Evaluarea Nationala. Chiar daca ora afisata pare rezonabila, toti elevii trebuie sa se prezinte mai devreme in sala de examinare, pentru a fi inregistrati pe liste. Evaluarea Nationala: la ce ora incepe primul examen Prima proba la Evaluarea Nationala, adica pentru absolventii clasei . continuă pe Playtech

Edu.ro a anuntat cand se afiseaza rezultatele la Evaluarea Nationala 2019. Data este oficiala

Edu. ro a anuntat cand se afiseaza rezultatele la Evaluarea Nationala 2019. Ministerul Educatiei a publicat data oficiala la care va trebui sa mergi sa vezi ce rezultate ai obtinut la primul examen major din viata ta. Evaluarea Nationala 2019: cand se afiseaza rezultatele examenelor Edu. ro este principalul site unde poti sa urmaresti toate noutatile legate .

Evaluarea Nationala 2019: Lista cu cele mai importante reguli pe care elevii trebuie sa le respecte. Cand vor fi afisate rezultatele finale

Evaluarea Nationala 2019 va incepe, marti 18 iuni, pentru toti absolventii clasei a VIII-a. Elevii trebuie sa fie in sali pana cel tarziu la ora 8:30. Examenul incepe la ora 9:00 si dureaza 2 ore. Elevii.

Evaluarea Nationala 2019. Peste 3.500 de elevi asteptati sa sustina examenul in judetul Vaslui

Marti, 18 iunie, se va da startul Evaluarii Nationale 2019 pentru absolventii claselor a VIII-a. La Vaslui, peste 3. 500 de elevi s-au inscris pentru sustinerea examenului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )