Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ora Pamantului 2019. Luminile la Palatul Victoria se sting

Antena3 Antena3,
Ora Pamantului 2019. Luminile la Palatul Victoria se sting

Luminile vor fi stinse, sambata, la Palatul Victoria, intre orele 20. 30 si 21. 30, Guvernul alaturandu-se, astfel, si anul acesta, institutiilor si organizatiilor care celebreaza Ora. continuă pe Antena3

Ora Pamantului 2019. Luminile se sting pe tot Pamantul

Ora Pamantului 2019. Din Sydney la Dubai, din Rio de Janeiro la Ciudad de Mexico, marile obiective isi sting luminile sambata, intre orele locale 20. 30, urmand o traditie destinata salvarii.

Ora Pamantului 2019: Palatul Cotroceni si Parlamentul vor stinge simbolic lumina, sambata, timp de o ora

Palatul Cotroceni si Parlamentul vor stinge simbolic lumina, sambata, intre orele 20. 30 si 21. 30, pentru a marca participarea la campania Ora Pamantului, cel mai mare eveniment menit sa atraga atentia asupra schimbarilor climatice si pierderii biodiversitatii, transmite Mediafax.

Ora Pamantului 2019: Marile obiective ale lumii sting luminile

Din Sydney la Dubai, din Rio de Janeiro la Ciudad de Mexico, marile obiective isi sting luminile sambata, intre orele locale 20. 30, urmand o traditie destinata salvarii vietii lansata acum 13 ani la initiativa organizatiei planetare Wide Fund for Nature WWF). Romania participa la acest act inca de la prima editie.

Ora Pamantului, la Coloana lui Brancusi. Se vor face observatii astronomice

Ora Pamantului va fi marcatasambata, 30 martie, in municipiul Targu Jiu, in Parcul Coloanei fara Sfarsit, acolo unde se vor stinge luminile.

Ora Pamantului, marcata la muzeu: Povesti despre Dunare si lacuri disparute

Calarasenii se alatura sambata, 30 martie, celei mai mari miscari voluntare de mediu care va reuni inca o data milioane de oameni din intreaga lume care-si arata angajamentul fata de Planeta. Ora Pamantului 2019 este un moment-cheie pentru oameni, companii, autoritati sa isi foloseasca puterea pentru a face schimbari la nivel personal, dar si la nivel global, incat sa protejeze natura de care depinde bunastarea si dezvoltarea umanitatii.

Ora Pamantului Earth Hour. Stingeti lumina si opriti aparatele electronice pentru 60 de minute

Este ultima sambata din martie si a devenit o traditie ca in toata lumea sa fie marcata Ziua Pamantului Earth Hour, eveniment international instituit din 2007. in toata lumea, milioane de oameni obisnuiti, stimulati de institutii publice care se alatura actiunii, sting luminile si opresc aparatele electronice care nu sunt neaparat necesare de la [] .

Romania stinge lumina: ora Pamantului, sarbatorita de sute de institutii

Sute de institutii si companii sarbatoresc, sambata seara, Ora Pamantului, o initiativa care vrea sa atraga atentia asupra schimbarilor climatice si pierderii biodiversitatii. Si Palatul Cotroceni si Palatul Parlamentului sting lumina timp o ora, de la 20.

Presedintia Romaniei marcheaza Ora Pamantului pentru al cincilea an consecutiv: Ce se va intampla sambata la Palatul Cotroceni

Administratia Prezidentiala a anuntat ca sambata, intre 20:30 si 21:30, iluminatul Palatului Cotroceni va fi intrerupt timp de o ora, cu ocazia campaniei Ora Pamantului, potrivit Agerpres. Este al cincilea.

Spectacol cu muzica si dans in Ora Pamantului, la Targoviste

Targovistenii vor avea parte de muzica si dans in Ora Pamantului, atunci cand institutiile publice si iluminitul public din oras vor fi stinse pentru a reduce consumul de energie.

Premierul Greciei, primit de Viorica Dancila la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila l-a primit vineri, la Palatul Victoria, pe omologul sau grec, Alexis Tsipras.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )