Libnet.ro
UNICEF

17:15

La Ora premierului, liberalii au purtat banderole cu votul prin corespondenta

România Liberă România Liberă,
La Ora premierului, liberalii au purtat banderole cu votul prin corespondenta

Liberalii au anuntat ca intra in greva japoneza incepand de luni, in semn de protest fata de neadoptarea legii votului prin corespondenta, acuzand PSD de tergiversarea dezbaterii. continuă pe România Liberă

FOTO PNL, prima zi de greva japoneza pentru votul prin corespondenta. Deputat PNL: Nu se rezolva absolut nimic/ Liviu Dragnea anunta ca PSD isi asuma presedintia Comisiei de cod electoral: Il propunem pe Gabriel Vlase

Parlamentarii liberali au inceput luni sa poarte banderolele prin care protesteaza fata de neadoptarea legii votului prin corespondenta, forma de protest pe care o numesc greva japoneza. Tot luni insa, presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD isi va asuma presedintia Comisiei speciale de cod electoral, propunerea fiind deputatul Gabriel Vlase. Activitatea comisiei de cod electoral, cea care trebuie sa elaboreze acest proiect de lege, este blocata, dupa ce deputatul PNL Mihai Voicu a demisionat de la presedintia acestei comisii, tot in semn de protest fata de tergiversarea acestei legi, acuzand PSD ca nu doreste adoptarea legii.

Catalin Predoiu: Ponta se razbuna pe Diaspora, de aceea nu vor votul prin corespondenta

Situatia votului prin corespondenta stagneaza , pentru ca premierul Ponta se razbuna pe diaspora si pentru ca PSD nu obtine voturi dincolo de granitele nationale, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, potrivit Mediafax.

Dragnea promite votul prin corespondenta

Social-democratii promit, pe ultima suta de metri, ca Romania va avea o lege care sa permita votul romanilor din diaspora, desi au blocat, timp de zece luni, dezbaterile pe aceasta tema.

Parlamentarii PNL intra de luni in greva japoneza pentru adoptarea votului prin corespondenta

Parlamentarii PNL intra de luni in greva japoneza pentru adoptarea votului prin corespondenta. Liberalii vor merge la Parlament cu banderole albe si vor critica povestea votului din Diaspora prin toate mijloacele.

Cine si de ce saboteaza votul prin corespondenta

PSD refuza categoric adoptarea votului prin corespondenta pentru ca o parte dintre voturile romanilor din diaspora vor fi redistribuite la nivel national, unde tot PNL ar avea de castigat. UDMR este un alt partid pentru care votul la distanta ar fi o pacoste, iar liberalii se agita numai pentru imagine.

Cum au blocat PNL si PSD votul prin corespondenta

PSD si PNL se acuza reciproc de faptul ca nu doresc introducerea votului prin corespondenta cand, de fapt, niciunul, nici altul, nu-si dau nici cel mai mic interes pentru ca romanii sa poata vota de la distanta la alegerile de anul viitor.

Predoiu: PSD nu trece legea votului prin corespondenta ca sa se razbune pe diaspora

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, duminica, ca situatia votului prin corespondenta stagneaza, pentru ca premierul Ponta se razbuna pe diaspora si pentru ca PSD nu obtine voturi dincolo de granitele nationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )