Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4, Simona Halep va intra in competitia de la Australian Open in cursul zilei de marti. continuă pe Online Sport

AVERTISMENT teribil pentru SIMONA HALEP! Cine ar putea sa ii incurce calculele la AUSTRALIAN OPEN

Fostul lider mondial in tenisul feminin Juine Henin este de parere ca Serena Williams nu trebuie scoasa din calculele pentru castigarea trofeului de la Melbourne. Nu poti vorbi despre acest eveniment n. r. Aus.

Cum arata Top10 mondial, inainte de startul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open

Intre 20 ianuarie si 2 februarie, iubitorii tenisului vor fi acaparati de cel dintai turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Cati bani poate incasa Simona Halep la Australian Open. Premii uriase puse in loc la primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare totala de 71 de milioane de dolari. in cazul in care sportiva din Constanta va reusi sa castige competitia, in cont ii va intra o suma uriasa. Simona Halep poate castiga premii uriase la .

Veste buna pentru superstitiosi. Debutul de Australian Open a adus primul semn ca Simona Halep are toate sansele sa triumfe la Antipozi

Simona Halep isi incepe aventura la Australian Open, turneu la care ajungea pana in finala in anul 2018, cand pierdea dramatic, in compania lui Caroline Wozniacki, dupa ce sportiva daneza se folosea de un.

Asta o face pe Simona Halep sa zambeasca inainte de Australian Open. Poze de mii de like-uri din sala FOTO

Simona Halep trage tare pentru a fi in forma la startul primului turneu de Mare Slem al anului. Campioana de la Wimbledon va debuta in competitie in noaptea de luni spre marti, la o ora ce va fi anuntata ulterior de organizatori, dar a luat pulsul terenurilor inca de vineri.

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

Simona Halep - Jennifer Brady: Organizatorii au anuntat ora meciului

Partida Simona Halep - Jennifer Brady va deschide sesiunea de seara pe Margaret Court Arena in ziua a doua a primului turneu de Mare Slem al anului. Asta inseamna ca fanii tenisului din Romania vor putea urmari debutul Simonei la Australian Open 2020, marti dimineata, de la ora 10.

Simona Halep a inceput antrenamentele in Melbourne, pentru Australian Open. Cand va juca primul meci

Simona Halep 3 WTA) a ajuns la Melbourne, acolo unde a inceput antrenamentele pentru Australian Open, turneu care se va desfasura intre 20 ianuarie si 2 februarie.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )