Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ora primului meci de simplu pentru Simona Halep in 2020

Online Sport Online Sport,
Ora primului meci de simplu pentru Simona Halep in 2020

Organizatorii turneului de la Adelaide au anuntat programul zilei de marti, cand pe teren va intra si Simona Halep pentru primul ei meci oficial de simplu in noul an. continuă pe Online Sport

Insuficient pentru Simona Halep, grozav pentru Naomi Osaka. Japoneza se declara foarte multumita de noul ei antrenor

Naomi Osaka s-a aratat recunoscatoare pentru colaborarea cu antrenorul sau, Wim Fissette, colaborare pe care a inceput-o, in aceasta iarna.

Gestul pe care l-a facut Simona Halep, inaintea primului turneu din 2020. Nu s-a putut abtine sa nu faca totul public

Simona Halep se pregateste de primul turneu al anului 2020. Numarul 4 WTA ia iesit la plimbare prin Adelaide, insotita de iubitul ei, Toni Iuruc. Simona a facut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Fanii i-au trimis mesaje de incurajare inainte de starul competitiei. Simona Halep, plimbare pe strazile .

Simona Halep, debutul si obiectivul pentru 2020: Castigarea unui Grand Slam, a inceput sa-mi placa

Nu a mai ramas mult timp si Simona Halep va debuta si la simplu in sezonul 2020. Adversara la Adelaide ii va fi Ajla Tomljanovic. inainte de a intra pe teren, fostul lider al ierarhiei WTA a vorbit despre obiectivele pentru anul in curs. Astfel, am aflat ca isi doreste sa castige un titlu de Grand Slam: a inceput sa-mi placa, a precizat Simona.

Simona Halep, infrangere la primul meci jucat in 2020

Simona Halep a pierdut primul meci oficial jucat in 2020, jucatoarea noastra parasind proba de dublu a turneului de la Adelaide inca din runda inaugurala. Perechea Simona Halep Raluca Olaru a fost invinsa de echipa Kveta PeschkeDemi Schuurs CehiaOlanda).

Simona Halep Ajla Tomljanovic, in turul 2 la Adelaide. Primele declaratii ale sportivei inainte de meci

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) joaca marti, 14 ianuarie, in turul 2 al turneului din Adelaide, impotriva australiencei Ajla Tomljanovic 26 de ani, locul 52 WTA). Sportiva din Constanta a facut primele declaratii inainte de primul meci din cadrul competitiei care a fost introdusa in premiera in circuitul WTA. Simona Halep .

Simona Halep, momente grele in Australia: A fost dureros pentru mine!

Simona Halep debuteaza peste 2 zile la turneul WTA din Adelaide. Nu s-au raportat inca incendiile in apropierea imediata a orasului, dar sunt incendii nestinse la cateva zeci de kilometri distanta. Simona Halep, momente grele in Australia: A fost dureros pentru mine! inceputul de an a prins-o pe sportiva de pe locul 3 WTA, cu .

Simona Halep pierde locul 3 in clasamentul WTA. Cum o afecteaza pentru Australian Open

Fara sa fi jucat in aceasta prima saptamana a sezonului 2020, Simona Halep va pierde un loc in ierarhia mondiala.

Simona Halep a parasit podiumul clasamentului WTA - Va fi cap de serie numarul 4 la Australian Open

Simona Halep a coborat o pozitie in ierarhia mondiala, jucatoarea nascuta la Constanta ocupand locul 4 incepand cu aceasta saptamana. Cu 5. 461 de puncte, Halep a fost devansata de Naomi Osaka 5. 496 de puncte). Lider se mentine Ashleigh Barty, in timp ce pe doi se afla Karolina Pliskova.

Activitate inedita pentru Simona Halep intr-o pauza intre antrenamente: Ce a ales sa faca romanca in Australia (GALERIE FOTO)

Simona Halep se antreneaza in orasul australian Adelaide unde va debuta si in noul sezon competitional! intr-o pauza dintre antrenamente, Simona Halep a ales sa se relaxeze printr-o vizita la piata centrala.

Simona Halep si Raluca Olaru, invinse in primul tur la Adelaide

Perechea formata din jucatoarele Simona Halep si Raluca Olaru a pierdut, luni, in runda inaugurala a turneului WTA de la Adelaide.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )