Libnet.ro
UNICEF

11:01

Orange anunta rezultate financiare bune pentru primul trimestru al anului. Traficul de date, in crestere cu 50%

Adevărul Adevărul,
Orange anunta rezultate financiare bune pentru primul trimestru al anului. Traficul de date, in crestere cu 50%

Grupul Orange anunta, marti,rezultatele financiare pentru primul semestru al anului 2014, valabile la 30 iunie, intr-un comunicat de presa, remis Adevarul. continuă pe Adevărul

Cota de profit a corporatiilor a scazut usor in UE si in zona euro in primul trimestru

Cota de profit a corporatiilor, cu exceptia sectorului financiar, a scazut usor atat in zona euro, cat si la nivelul celor 28 de state ale Uniunii Europene in primul trimestru al acestui an, potrivit datelor Oficiului European de Statistica Eurostat).

Rata de economisire s-a mentinut constanta in UE in primul trimestru

Rata de economisire a gospodariilor in zona euro EA18) si Uniunea Europeana EU28) a fost aproape stabila in primul trimestru din 2014, comparativ cu precedentele trei luni, in timp ce rata investitiilor populatiei a scazut, potrivit datelor prezentate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Premierul britanic anunta masuri mai aspre pentru imigrantii europeni intr-un articol semnat in The Telegraph

Premierul britanic David Cameron va anunta masuri mai aspre pentru imigrantii din Uniunea Europeana, intre acestea numarandu-se injumatatirea perioadei in care acestia pot solicita ajutoare sociale, potrivit unui articol semnat chiar de Cameron in The Telegraph.

Rezultate Vodafone: tarifele de terminare lovesc in veniturile operatorului

Operatorul telecom Vodafone Romania a inregistrat venituri din servicii in scadere cu 9,8% pe baza organica in primul trimestru al anului fiscal incheiat la 30 iunie 2014, fata de perioada similara a anului trecut, ca urmare a reducerii semnificative a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )