Libnet.ro
UNICEF

09:45

Orange extinde acoperirea: care sunt noile regiuni in care ai internet 4G

Adevărul Adevărul,
Orange extinde acoperirea: care sunt noile regiuni in care ai internet 4G

Orange anunta ca pentru acest sezon estival a pregatit acoperire 4G atat pe drumul catre mare, cat si pe cel pana la munte. Iata care sunt noile zone. continuă pe Adevărul

Orange extinde acoperirea 4G pe drumul catre mare si catre munte

Orange anunta, in premiera, acoperire integrala 4G atat in drumul spre mare, cat si in drumul spre munte, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Nigel Farage, liderul euroscepticilor, explica care sunt cauzele unei eventuale iesirii a Marii Britanii din Uniunea Europeana

Nigel Farage, liderul euroscepticilor UKIP , explica care sunt cauzele pentru o posibila infrangere a taberei pro-Brexit. El este de parere ca de vina ar putea fi schema de inregistrare a.

Numerologul Mihai Voropchievici va spune care sunt numerele norocoase la LOTO. in premiera, horoscopul floral

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat pentru telespectatorii Antena 3 un horoscop floral si a oferit, in premiera, numerele norocoase la Loto pentru fiecare nativ. Pentru a afla care este cifra dumneavoas.

Firma Holzindustrie Schweighofer a ramas fara certificat de sustenabilitate. Care sunt efectele

Firma Holzindustrie Schweighofer a pierdut certificatul de sustenabilitate FSC CoC, informeaza Asociatia Neuer Weg. Decizia vine dupa ce WWF Germania si alte ONG-uri, intre care si Neue Weg, au reclamat.

Romania prezinta primul plan de instalare a prizelor pentru masini electrice. Cine poate aplica si care sunt limitele financiare

In Romania sunt doar cateva zeci de masini electrice si de puncte de incarcare, iar Ministerul Mediului a prezentat astazi primul plan mai clar de subventionare a dezvoltarii unei retele de prize. Bugetul total este de 70 milioane lei, iar cuantumul de finantare este de maxim 200. 000 euro/proiect, fiind eligibile institutii si firme din orase cu peste 50. 000 de locuitori. Daca programul va avea succes vor fi instalate cateva sute de prize, iar ministerul finanteaza 80% din proiect, cu restul urmand sa vina beneficiarul. Anunturile au fost facute de Cristiana Pasca Palmer la un eveniment organizat de supermarket-urile Cora care vor pune statii de incarcare la toate cele 11 magazine din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )