Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orange Romania anunta o cifra de afaceri in primul trimestru de 257,4 mil. de euro: scadere de 2,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orange Romania anunta o cifra de afaceri in primul trimestru de 257,4 mil. de euro: scadere de 2,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut

In intervalul ianuarie-martie, Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 257. 4 milioane de euro. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cifra de afaceri este in scadere cu 2. 9%, pe fondul vanzarilor moderate de echipamente,. continuă pe Wall-Street Ro

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Afacerile Orange Romania au scazut cu 2,9%

Orange Romania a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri de 257,4 milioane de euro, in scadere cu 2,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul vanzarilor moderate de echipamente, scadere mai pronuntata in luna martie, in contextul crizei generate de epidemia COVID-19.

Cifra de afaceri a Orange Romania a scazut cu 2,9% in primele trei luni ale 2020, comparativ cu T1 2019. Cum sta cu numarul de clienti

In intervalul ianuarie-martie, Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 257. 4 milioane de euro. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cifra de afaceri este in scadere cu 2. 9%, pe fondul vanzarilor moderate de echipamente, scadere mai pronuntata in luna martie, in contextul crizei generate de epidemia COVID-19.

Efectele pandemiei COVID-19 in reteaua Orange Romania: Consumul de internet a crescut cu 39%, acoperirea 5G a fost extinsa, dar veniturile companiei au scazut

Orange Romania a anuntat joi ca in primul trimestru din acest an a inregistrat o cifra de afaceri de 256,4 milioane de euro, in scadere cu 2,9% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul vanzarilor moderate de echipamente, scadere mai pronuntata in luna martie, in contextul crizei generate de epidemia COVID-19. Pe de alta parte, consumul de date mobile a crescut cu 39%, iar reteaua 5G a fost extinsa in Brasov si Poiana Brasov, pe langa alte 5 orase unde era deja prezenta.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 43%

OMV Petrom a raportat in primul trimestru un profit net de 653 milioane lei, cu 43% mai mic decat in perioada similara a anului 2019, cand s-a ridicat la 1,15 miliarde lei, in timp ce veniturile din vanzari au crescut cu 12%, la 6,08 miliarde lei, potrivit raportului neauditat transmis miecuri de companie.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul Adidas a scazut cu peste 90%

Profitul Adidas a scazut cu peste 90% in primul trimestru, iar vanzarile cu 19%, ca urmare a masurilor de inchidere a magazinelor luate de guverne din cauza coronavirusului, in timp ce pentru trimestrul al doilea compania anticipeaza un declin al vanzarilor de peste 40%.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul net al BCR a crescut cu 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat, in primul trimestru din acest an, un profit net de 428,3 milioane de lei 89,3 milioane de euro), in crestere cu 60% fata de aceeasi perioada a anului precedent, ca urmare a rezultatului operational mai mare si a impactului pozitiv din recuperarile semnificative de la clienti neperformanti.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul operational al Erste Group a scazut cu aproape 16%

Profitul operational al Erste Group, actionarul majoritar al Bancii Comerciale Romane BCR), a scazut cu 15,9% in primul trimestru din acest an, la 551,7 milioane de euro, de la 656 milioane de euro in perioada similara din 2019, in timp ce rezultatul net atribuibil proprietarilor societatii mama a fost de 235,3 milioane de euro, mai mic cu 37,6%, fata de 377 milioane de euro in primele trei luni din 2019, informeaza un comunicat de presa al grupului bancar austriac.

BCR a amanat ratele a peste 22.000 de persoane fizice si peste 1.000 de firme in primul trimestru. Banca a avut un profit net de aproape 90 de milioane de euro pe primele 3 luni

Peste 22. 000 de oameni si-au amanat ratele pe care le aveau la BCR si peste 1. 000 de cereri au venit din partea firmelor inclusiv clienti de leasing), spun reprezentantii bancii intr-un comunicat referitor la rezultatele financiare ale bancii pe primul trimestru. Potrivit aceluiasi document, banca si-a triplat capacitatea Contact Centerelor, unde volumul de apeluri trece de 16. 000zi. Potrivit datelor financiare publicate joi, BCR a inregistrat un profit net de 428,3 milioane de lei 89,3 milioane de euro), in crestere cu 60% fata de primul trimestru din anul trecut, datorita rezultatului operational mai bun si a impactului pozitiv din recuperarile semnificative de la clienti neperformanti.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI Economia americana a suferit o contractie de 4,8%, pe fondul pandemiei

Economia Statelor Unite ale Americii SUA)s-a contractat puternic, in primul trimestru din acest an, in cel mai abrupt ritm de la Marea Recesiune incoace, evolutie survenita pe fondul pandemiei de coronavirus si a implementarii de restrictii pentru contracararea acesteia, masuri care au inchis controlat economia, au dus la deprimarea cererii si astfel la incheierea celei mai lungi expansiuni economice din istoria tarii.

EXECUTIA PE PRIMUL TRIMESTRU Deficit bugetar de 1,67% din PIB

Deficitul bugetar pe care l-am inregistrat in primul trimestru se ridica la 18,06 miliarde lei, respectiv 1,67% din PIB, conform executiei publicate de Ministerul Finantelor.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )