Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un oras din Romania va interzice magazinele second-hand, casele de amanet si salile de jocuri de noroc

Antena3 Antena3,
Un oras din Romania va interzice magazinele second-hand, casele de amanet si salile de jocuri de noroc

Decizie inedita luata de un oras din Romania. Pentru a atrage cat mai multi vizitatori, dar si pentru a stimula dezvoltarea economic a orasului, primaria din Oradea intentioneaza sa adopte o serie. continuă pe Antena3

Un oras din Romania va interzice magazinele second-hand, casele de amanet si salile de jocuri de noroc in zona centrala

Pentru a atrage cat mai multi vizitatori, dar si pentru a stimula dezvoltarea economic a orasului, o primarie din Romania intentioneaza sa adopte o serie de masuri. Printre acestea se numara si interzicerea functionarii magazinelor second-hand, a caselor de amanet, a salilor de jocuri de noroc si a service-urilor si spalatoriilor auto.

Orasul din Romania care interzice magazinele second-hand, casele de amanet si salile de jocuri de noroc in zona centrala

Pentru a atrage cat mai multi vizitatori, dar si pentru a stimula dezvoltarea economic a orasului, o primarie din Romania intentioneaza sa adopte o serie de masuri.

Christoph Daum, jignire oribila la adresa singurului cotidian de sport din Romania

Antrenorul nationalei Romaniei, Christoph Daum, jineste grav, singurul ziar de sport din Romania, Gazeta Sporturilor. intr-un interviu acordat realitatea. net, Daum comenteaza un sondaj facut pe.

Bancile din Romania riposteaza dupa mesajul dur al premierului Mihai Tudose

Alessandra Stoicescu a prezentat, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, reactia bancilor din Romania la cele mai recente declaratii ale premierului Mihai Tudose, care le reproseaza ca raporteaza anual.

VIDEO. DNA a facut plangere penala dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, acuzat de evaziune fiscala, a disparut din Romania. Politistii i-au anuntat disparitia abia dupa 15 zile. Corpul de control: Politstul insarcinat cu supravegherea este banuit

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern ar fi disparut din Romania.

DNA a facut plangere penala dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, acuzat de evaziune fiscala, a disparut din Romania. Politistii i-au anuntat disparitia abia dupa 15 zile

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Abraham Morgenstern ar fi disparut din Romania.

Numele unei cunoscute televiziuni de sport din Romania dispare din grila TV

Numele unei cunoscute televiziuni de sport din Romania dispare din grija TV. Televiziunea Dolce Sport va deveni Telekom Sport, demarand deja procedurile legale pentru aprobarea procesului de rebranding, a.

Lovitura pentru bancile incorecte din Romania. Toti romanii cu card la acestea sunt vizati

Pe masa cu un proiect de ordonanta pentru modificare Codului Fiscal care vizeaza profiturile institutiile financiare, premierul Mihai Tudose lanseaza un atac dur la bancile din Romania. Mihai Tudose a.

DNA a facut plangere penala dupa ce omul de afaceri Avraham Morgenstern, acuzat de evaziune fiscala, a disparut din Romania. Sentinta se pronunta vineri

DNA a facut plangere penala catre Parchetul General si a transmis sesizari catre Ministerul de Interne si catre IGPR, dupa ce omul de afaceri Abraham Morgenstern ar fi disparut din Romania.

Stare de alerta intr-un oras din SUA. O masina a intrat intr-un grup de oameni - VIDEO

Autoritatile din domeniul securitatii din Charlottesville, statul american Virginia, au declarat sambata starea de urgenta locala dupa izbucnirea unor ciocniri intre nationalisti albi si ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )