Libnet.ro
UNICEF

19:30

Orasele cu cei mai multi miliardari. Cine sunt cei mai bogati oameni din lume

România Liberă România Liberă,
Orasele cu cei mai multi miliardari. Cine sunt cei mai bogati oameni din lume

Cei mai multi miliardari din lume traiesc in Londra, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9 miliarde lire, potrivit unui studiu comandat anual de publicatia The Sunday Times, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9 miliarde lire, potrivit unui studiu.

STUDIU: Londra, orasul in care traiesc cei mai multi miliardari din lume

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9.

Basescu:Cei mai multi dintre cei care vor sa mearga in PE au ca obiectiv salariul de europarlamentar

Presedintele Traian Basescu a declarat ca cei mai multi dintre cei care vor sa mearga in PE au ca obiectiv salariul de europarlamentar, iar despre cei care se lauda ca au avut initiative a spus ca este usor sa ai o mie de interventii, dar e.

Basescu: Cei mai multi dintre cei care vor sa mearga in Parlamentul European au ca obiectiv salariul de europarlamentar

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca cei mai multi dintre cei care vor sa mearga in PE au ca obiectiv salariul de europarlamentar, iar despre cei care se lauda ca au avut initiative a spus ca este usor sa ai o mie de interventii, dar e mai bine sa fii parte a unui proiect.

Cine este medicul cu 400.000 de euro la ciorap. Nefrologul Adrian Covic, unul dintre cei mai bogati doctori din tara

Unul dintre cei mai cunoscuti medici romani pe plan international, nefrologul Adrian Covic, de la Iasi, a ajuns in vizorul autoritatilor dupa ce ANI a descoperit ca are o avere de 400. 000 de euro pe care nu o poate justifica.

Medicul cu 400.000 de euro la ciorap. Nefrologul Adrian Covic este unul dintre cei mai bogati doctori din tara

Unul dintre cei mai cunoscuti medici romani pe plan international, nefrologul Adrian Covic, de la Iasi, a ajuns in vizorul autoritatilor dupa ce ANI a descoperit ca are o avere de 400. 000 de euro pe care nu o poate justifica.

Mai multi agenti de securitate de la Palatul Prezidential din Yemen au fost ucisi intr-un atac atribuit retelei teroriste Al-Qaida

Mai multi agenti de securitate de la Palatul Prezidential din Yemen au fost ucisi intr-un atac atribuit retelei teroriste Al-Qaida, au anuntat surse din cadrul serviciilor de securitate. Tot vineri, cel putin 11 teroristi al-Qaida au fost ucisi de fortele de securitate din Yemen , conform Ministerului Apararii din Yemen, conform CNN.

Mai multi executori stagiari au facut sesizare la Guvern si DNA in legatura cu posibile fraude la examenul de definitivat, la UNEJ

Mai multi execurori stagiari au sesizat Directia Nationala Anticoruptie acuzand membri ai Uniunii Nationale a Execurotilor Judecatoresti UNEJ) de abuz in serviciu si discriminare.

Traian Basescu s-a intalnit, joi, cu mai multi ambasadori straini in Romania

Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Palatul Cotroceni, mai multi ambasadori straini, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare.

82 de ani de aviatie civila pe aeroportul din Cluj. Demonstratii cu cei mai buni profesionisti

Aeroportul International Avram Iancu Cluj sarbatoreste azi 82 de ani de istorie de aviatie civila si organizeaza impreuna cu Consiliul Judetean Cluj un miting aerian la care participa cei mai buni profesionisti din domeniu. Mitingul e programul sa aiba loc pe aeroportul clujean intre 9. 30 si 11.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )