Libnet.ro
UNICEF

16:30

Orasul care creste din nou salariile functionarilor. Cu cat sunt platiti politistiisau portarii

Antena3 Antena3,
Orasul care creste din nou salariile functionarilor. Cu cat sunt platiti politistiisau portarii

Salariile angajatilor Primariei Cluj-Napoca vor creste din ianuarie 2019. Majorarea are loc desi, in urma cu patruluni, lefurile fusesera din nou majorate. Un portar cu experienta de cel putin 20. continuă pe Antena3

Primaria lui Boc creste din nou lefurile pentru functionari: un portar va fi platit lunar cu 4.400 de lei, iar un politist local va avea salariu de peste 8.000 de lei

Salariile angajatilor Primariei Cluj-Napoca vor creste din ianuarie 2019, in conditiile in care, in urma cu 4 luni, lefurile fusesera din nou majorate. Un portar cu experienta va castiga un salariu de baza de 4. 400 de lei, un sofer va putea ajunge la 5. 200 de lei, iar un politist local la 8. 650 de lei.

Guvernul Dancila, contrazis de DATELE OFICIALE: Romania, DIN NOU campioana la inflatie in Uniunea Europeana

Romania este din nou la coada Uniunii Europene UE). Tara noastra este campioana la inflatie, iar acest lucru se vede in traiul de zi cu zi al romanilor. in noiembrie, avansul preturilor de consum a fost de 3.

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi, s-a dus la Zoo, iar un urangutan s-a apropiat de ea. Gestul i-a schimbat viata (FOTO))

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi s-a dus la Zoo si a avut parte de o surpriza incredibila. Un urangutan s-a apropiat de geam si i-a pupat burtica. Nina Marston, 37 de.

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi, s-a dus la Zoo, iar un urangutan s-a apropiat de ea. Gestul i-a schimbat viata (FOTO)

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi s-a dus la Zoo si a avut parte de o surpriza incredibila. Un urangutan s-a apropiat de geam si i-a pupat burtica. Nina Marston, 37 de.

Sindromul bradului de Craciun.Boala ciudata care afecteaza din ce in ce mai multi romani

Bradul de Craciun inseamna fericire, bucurie, sarbatori si cadouri. insa, daca ne gandim la sanatate, din pacate, atat brazii artificiali, cat si cei naturali sunt daunatori, putand sa ne afecteze.

Dorel loveste din nou. Un incediu puternic a izbucnit in Capitala, dupa ce muncitorii au taiat din greseala teava de gaze

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, pe Aleea Giurgeni. O teava de gaze a luat foc in exterior si s-a extins la fatada cladirii. Flacarile s-au extins de la parter,.

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns pentru fiecare zodie

Se spune ca fiecare persoana poarta cu ea un blestem al sortii, care mai devreme sau mai tarziu se rasfrange asupra vietii. Desi nu este clar de unde provine acest blestem si cu ce scop are loc, el di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )