Libnet.ro
UNICEF

23:00

Orasul care investeste peste 100 de milioane de euro in troleibuze, autobuze si tramvaie moderne. Cei mai multi bani provin din fonduri nerambursabile UE

Adevărul Adevărul,
Orasul care investeste peste 100 de milioane de euro in troleibuze, autobuze si tramvaie moderne. Cei mai multi bani provin din fonduri nerambursabile UE

Un oras din Romania achizitioneaza sute de mijloace de transport in comun pentru care va plati peste 100 de milioane de euro. Licitatiile au fost deja lansate pentru 50 de troleibuze, 30 de autobuze electrice si 22 de troleibuze care vor fi luate pe fonduri europene. Alte 85 de autobuze diesel euro 6 vor fi cumparate cu credit bancar. continuă pe Adevărul

Vrancea are la dispozitie peste 100 de milioane de euro pentru modernizarea drumurilor judetene. Ce solicita primarii din comunele traversate de investitii

Aproximativ 120 de kilometri de drumuri judetene din Vrancea vor fi modernizati total in urmatorii trei ani, cu bani de la Uniunea Europeana. Este vorba despre proiecte finantate din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Regional.

Fondul suveran al Norvegiei le cere firmelor in care investeste sa combata coruptia

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare din lume, in conditiile in care gestioneaza active in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari, si-a prezentat ieri noile sale asteptari celor aproximativ 9. 100 de firme in care investeste, subliniind ca acestea ar trebui sa acorde prioritate combaterii coruptiei, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Digi a raportat un profit net de 61,7 milioane euro anul trecut

Digi Communications NV, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania si Ungaria, a raportat un profit net de 61,7 milioane euro anul trecut, de peste cinci ori mai mare decat in anul anterior, potrivit raportului financiar preliminar publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romania a importat trandafiri de 16,68 milioane euro si a exportat de 13,91 milioane euro. Importurile facute de rusi au fost de 28 milioane de euro

In primele 11 luni ale anului trecut, Romania a importat trandafiri in valoare de 16,68 milioane de euro si a exportat trandafiri in valoare de 13,91 milioane euro, arata datele publicate marti de Eurostat.

Transgaz raporteaza un profit net de peste 602 milioane lei, la 31 decembrie 2017

Transgaz a realizat un profit net de peste 602 milioane de lei, la 31 decembrie 2017, in crestere cu 1,28% fata de perioada similara din 2016, se arata intr-un raport al companiei, transmis joi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Peste 100 de straini pagubiti cu 350.000 de euro de o retea de hackeri din Valcea

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Biroul Teritorial Valcea au dispus ieri, 15 februarie, retinerea pentru 24 de ore a doi indivizi care sunt cercetati pentru constituirea unui grup infractional organizat, instigare la infractiunea de fals material in inscrisuri oficiale in forma continuata, uz de fals in forma continuata si spalare de bani in forma continuata.

Tinta KPMG in insolventa ELCEN: 38 milioane euro, onorariu de succes

De peste un an de zile, cea mai mare societate comerciala producatoare de energie electrica si termi.

Institutia de stat unde leafa creste cu aproximativ 100 de euro

Personalul Aeroportului International Mihail Kogalniceanu Constanta beneficiaza de o crestere salariala de circa 100 de euro. Proiectul de Hotarare de Guvern privind aprobarea bugetului de venituri si.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 14,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 66,1 milioane de lei 14,1 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 14,2 milioane de euro 66,5 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 14,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a patra sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 66,5 milioane de lei 14,2 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 24 milioane de lei).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )