Libnet.ro
UNICEF

05:30

Orban: Alegerile locale vor fi, cel mai probabil, pe 14 iunie

România Liberă România Liberă,
Orban: Alegerile locale vor fi, cel mai probabil, pe 14 iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Cel mai probabil, alegerile locale vor avea loc in data de 14 iunie (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat luni ca, cel mai probabil, alegerile locale vor avea loc in data de 14 iunie. intrebat, dupa participarea la Adunarea Generala a Comunelor din Romania, in.

LUDOVIC ORBAN: Cel mai probabil toti ministrii vor obtine aviz negativ

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor, luni, in sedinta Biroului Executiv al PNL, ca nu va participa la audierile din comisii asa cum a facut-o la prima investire a Cabinetului.

Premierul maghiar compara Tratatul de pace de la Trianon cu o sentinta cu moartea. Viktor Orban: Ultimii 10 ani, cel mai reusit deceniu din Ungaria ultimului secol

In discursul sau despre starea natiunii, premierul maghiar Viktor Orban a comparat Tratatul de pace de la Trianon, prin care comunitatea internationala stabilea noile frontiere ale Ungariei dupa Primul Razboi.

Ludovic Orban anunta data alegerilor locale. Scrutinul a fost stabilit in functie de sarbatori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data de 14 iunie, acestea neputand fi organizate in 31 mai sau 7 iunie, atunci cand sunt sarbatori crestine. Alegerile parlamentare anticipate) ar putea fi organizate simultan cu alegeri locale, sustin surse politice pentru Adevarul. Conditia: sa pice doua guverne si sa fie dizolvat Parlamentul.

Orban vrea locale pe 14 iunie: Ar fi o impietate fata de crestini sa stabilim data alegerilor pe 31 mai si pe 7 iunie

Premierul Ludovic Orban este de parere ca data de 14 iunie este una rezonabila pentru alegerile locale, comentand ca organizarea scrutinului pe 31 mai sau pe 7 iunie ar fi o impietate fata de crestini, fiind Rusaliile.

Ministrul Transporturilor: Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania, in Salaj, va avea loc in luna mai. Proiectul este estimat la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata la 1,28 miliarde de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai probabil in luna mai.

incepe Conferinta de Securitate de la Munchen, cel mai prestigios forum international din sector: Romania, SUA si Germania, printre tarile cu cea mai puternica reprezentare politica la eveniment

Conferinta de Securitate de la Munchen, cel mai prestigios forum de securitate internationala, isi deschide vineri usile la Hotelul Bayerischer Hof din capitala Bavariei pentru o conversatie strategica de trei.

Cel mai mic influencer: bebelusul Elei Craciun a strans peste 1 milion de vizualizari in 24 de ore

Nicholas, baietelul in varsta de un an al vedetei TV Ela Craciun, a devenit un influencer in toata regula in mediul online romanesc. Micutul a generat 2 milioane de vizualizari pe contul de Facebook al mamei sale cu un video in care acesta descopera zapada asezata in Bucuresti. Postarea a devenit virala in mai putin de 24 de ore si a strans peste 27. 000 de like-uri, a fost share-uita de 740 de persoane si a avut peste 300 de comentarii.

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

Partidul lui Macron ramane fara candidat cu doar 30 de zile inainte de alegerile locale din Paris dupa un scandal sexual ce l-a vizat pe Benjamin Griveaux

In urma unui scandal sexual in care a aparut un videoclip obscen cu cel mai apropiat aliat al lui Macron, Griveaux si-a retras candidatura, aruncand in criza partidul din care face parte cu 30 de zile inaintea primului tur de vot.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )