Libnet.ro
UNICEF

17:01

Orban: Anul viitor vom lucra astfel incat sa scoatem o lege mai buna a pensiilor (VIDEO)

B1 B1,
Orban: Anul viitor vom lucra astfel incat sa scoatem o lege mai buna a pensiilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, anul viitor, guvernantii vor alcatui echipe largi de lucru ce vor munci la o noua Lege a pensiilor, care sa elimine disfunctionalitatile si inechitatile. Anul. continuă pe B1

Ludovic Orban: Vom scoate o lege mai buna a pensiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va crea o noua lege a pensiilor. Vom face o analiza extrem de serioasa asupra sistemului de pensii. Anul viitor vom lucra si vom scoate o lege mai buna a.

Noul Stadion National din Tokyo a fost finalizat cu opt luni inaintea Jocurilor Olimpice de anul viitor, investitie de 1,4 miliarde dolari

Noul Stadion National din Tokyo a fost finalizat oficial sambata, cu o luna mai devreme si cu aproape opt luni inaintea Jocurilor Olimpice de anul viitor, scrie publicatia The Japan Times, care precizeaza ca investitia s-a ridicat la 157 miliarde yeni 1,4 miliarde dolari).

Ludovic Orban: Vom lucra pentru a scoate o lege a pensiilor mai buna

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca, in 2020, se va lucra la o noua lege a pensiilor, care sa elimine disfunctionalitatile, inechitatile.

Ludovic Orban: Propunerile sindicatelor pe salariul minim vor sta la baza discutiilor de anul viitor

Unii au venit cu dorinta de a face mecanismul de crestere a salariului minim bazat pe prognoze, potrivit premierului Ludovic Orban, care a dat de inteles ca e o diferenta intre prognoza si rezultatul final.

Punctul de pensie in 2020. Ce valoare va avea punctul de pensie anul viitor

Punctul de pensie in anul 2020 va fi majorat, au afirmat liberalii, care au spus ca vor respecta legea promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Astfel, valoarea punctului de pensie in anul 2020 este.

IONUT LEAHU, CEO CLINICILE DENTARE DR. LEAHU in toamna anului viitor vom fi pregatiti sa lansam noi obligatiuni

Doresc o listare a Clinicilor Dentare Dr. Leahu direct in Piata Principala a BVB, pas pentru care probabil vom fi pregatiti in 2026.

INDEMNIZATIE DE SOMAJ 2020. Ce se intampla cu persoanele care isi pierd locul de munca anul viitor

Angajatii concediati pe intreg parcursul anului viitor vor beneficia de trei indemnizatii suplimentare de somaj, fata de numarul de indemnizatii pe care ar trebui sa le.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )