Libnet.ro
UNICEF

06:00

Orban anunta ca a platit doua amenzi, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise, dupa aparitia fotografiei cu el fumand in birou

Hotnews Hotnews,
 Orban anunta ca a platit doua amenzi, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise, dupa aparitia fotografiei cu el fumand in birou

Premierul Ludovic Orban a achitat sambata doua amenzi, in valoare totala de 3000 de lei, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise, anunta Guvernul intr-o informare remisa presei. Informarea vine dupa ce, vineri seara, o fotografie in care premierul apare fumand in birou a fost distribuita pe Facebook. continuă pe Hotnews

Cum a ajuns sa fie amendat Orban, dupa ce a fumat in birou: premierul a sunat chiar el la politie Si ceilalti ministri vor face la fel (surse)

Premierul Ludovic Orban a sunat sambata dimineata la Politie ca sa se intalneasca cu un comisar, pentru a fi amendat, dupa ce a aparut intr-o fotografie, alaturi de alti ministri, fara masca si fumand in biroul sau, relateaza Mediafax citand surse guvernamentale. Orban anunta ca a platit doua amenzi, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise, dupa aparitia fotografiei cu el fumand in birou .

UPDATE Premierul Orban a achitat doua amenzi in valoare cumulata de 3.000 de lei, maximul prevazut de lege, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise, dupa fotografia devenita virala pe Internet

UPDATE, 30 mai, ora 16. 40 Guvernul a anuntat, printr-un comunicat, ca premierul Ludovic Orban a achitat, sambata, doua amenzi in valoare cumulata de 3. 000 de lei,la cuantumul maxim prevazut de.

Orban, amendat pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise. Premierul a achitat 3.000 de lei

Premierul Ludovic Orban a achitat, sambata, doua amenzi, in valoare cumulata de 3. 000 de lei, pentru fumat si nepurtarea mastii de protectie in spatii inchise, a anuntat Guvernul.

Premier model: Orban a platit amenzi de 3000 de lei pentru fumat si nepurtat masca in spatii inchise

Guvernul Romaniei a anuntat faptul ca Ludovic Orban a fost sanctionat si si-a achitat cele doua amen.

PSD continua sa-i taxeze pe ministrii lui Orban. Lucian Romascanu anunta alte doua motiuni simple, pe munca si pe dezvoltare

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a anuntat recent ca partidul lui Marcel Ciolacu va depune alte doua motiuni simple impotriva ministrului Muncii si al ministrului Dezvoltarii. Conform purtatorului de cuvant al PSD decizia este sa depunem aceste doua motiuni. S-a inceput, in urma deciziei politice, sa se lucreze la ele, probabil pe saptamana viitoare le vom depune. Din pacate, Guvernul nu actioneaza responsabil, semnalele pe care le trage Parlamentul, care totusi este autoritatea cu cea mai mare reprezentativitate si institutia cea mai importanta intr-o democratie, dumnealor nu tin cont de nimic, domnul Citu a picat de vreo patru ori in testul Parlamentului, macar din motiune sa vada lucrurile pe care le fac prost si sa le corecteze in masura in care mai pot, desi mi-e greu sa cred ca o vor face.

Premierul Orban anunta inceperea lucrarilor la Autostrada Targu Mures - Ungheni

Premieru Ludovic Orban a anuntat, vineri, inceperea lucrarilor la Autostrada Targu Mures - Ungheni. Primul-ministru a precizat ca, astazi, se semneaza contractul pentru unul dintre tronsoanele drumului de mare vi.

Premierul Orban anunta inceperea lucrarilor la tronsonul de autostrada Targu Mures - Ungheni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, semnarea contractului pentru lotul Targu Mures-Ungheni, tronsonul de peste 9 kilometri din Autostrada Transilvania, care ar trebui sa lege Capitala de punctul de trecere a.

VIDEO Trump acuza China de violarea tratatelor internationale si anunta eliminarea statutului privilegiat pentru Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a acuzat China de incalcarea obligatiilor asumate prin tratatele internationale ca urmare a impunerii noilor legi ale securitatii in Hong Kong si a anuntat ca provincia nu mai are suficienta autonomie pentru a beneficia de un tratament special din partea administratiei americane.

Evaluare Nationala 2020: Calendarul celei de a doua sesiuni, pentru elevii cu probleme medicale sau in carantina

Probele la sesiunea a doua a Evaluarii Nationale vor avea loc in perioada 29 iunie - 1 iulie, a anuntat ministrul Educatiei, Monica Anisie. Reamintim ca in acest an va avea loc in premiera, din cauza coronavirusului, o a doua sesiune de Evaluare Nationala, pentru elevii cu probleme de sanatate sau pentru cei aflati in carantina alaturi de familie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )