Libnet.ro
UNICEF

08:15

Orban: Avem ca obiectiv cresterea pensiilor

Antena3 Antena3,
Orban: Avem ca obiectiv cresterea pensiilor

Ludovic Orban a declarat, joi, in timpul vizitei la uzinele Dacia de la Mioveni, ca Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor, dar ca acest lucru se va intampla doar cand evolutia economiei o va permite. continuă pe Antena3

VIDEO Orban: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul doreste cresterea pensiilor, dar urmareste 039;039;cu mare atentia evolutia economiei039;039;, pentru a lua cele mai bune decizii, scrie Agerpres.

Ludovic Orban: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, in cadrul unei vizite la Uzina Dacia de la Mioveni, ca Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor, insa urmareste cu mare atentie evolutia economiei, pentru a putea lua.

Ideea pesedista privind Fondul Suveran de Investitii, mult criticata anii trecuti de PNL, reluata de actuala guvernare Ludovic Orban: Avem modelul dezvoltat de polonezi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca actuala guvernare se gandeste la constructia unui fond de investitii, pe model polonez. Nu este o idee noua, ci una care a tot fost dezvoltata de fostele guvernari, in speciale cele controlate de Liviu Dragnea. Atunci, Ludovic Orban critica foarte dur infiintarea unui fond suveran de investitii, spunand ca este o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti. Este o idee rostogolita de toate guvernarile, din 2013 pana in prezent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )