Libnet.ro
UNICEF

14:00

Orban: Ne bazam pe voturile a cel putin 233 de parlamentari pentru cvorum si pentru investire Continuam negocierile

Hotnews Hotnews,
 Orban: Ne bazam pe voturile a cel putin 233 de parlamentari pentru cvorum si pentru investire Continuam negocierile

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat luni seara ca la acest moment se bazeaza pe voturile a 233 de parlamentari, adica exact numarul necesar pentru investirea Guvernului, si continua discutiile individuale cu parlamentarii, pentru a fi asigurata o marja. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban la distanta de cel putin 10 voturi pentru a pasi in Palatul Victoria

Chiar daca, demis, Guvernul are atributii limitate, Viorica Dancila creste in topul preferintelor ro.

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

PROTESTE DE AMPLOARE! Cel putin 16 MORTI in manifestatii impotriva laureatului Premiului NOBEL pentru PACE (VIDEO)

Manifestatii sangeroase in Etiopia in manifestatii impotriva laureatului Premiului Nobel pentru Pace, premierul Abiy Ahmed. Cel putin 16 persoane au murit, dupa ce fortele de ordine au deschis focul impotriv.

Atac armat la o baza militara din Rusia. Cel putin 7 persoane au murit. Cine este atacatorul

Alerta in Rusia! Azi a avut loc un atac armat intr-o unitate militara. Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu cel putin 7 persoane moarte, conform unor surse citate de agentia de presa Tass. Cine este atacatorul? Atac armat la o baza militara din Rusia! Cine este atacatorul? Vineri, 25 octombrie, a avut loc un atac .

ATAC ARMAT la o baza militara din RUSIA: Cel putin OPT soldati OMORATI

Tragedie in Orientul indepartat Rus. Un militar si-a omorat cel putin opt colegi si a ranit alti doi, vineri, intr-un atac armat.

Un militar rus a omorat cel putin opt soldati la o baza militara din Orientul indepartat Rus

Un miliar rus a omorat cel putin opt soldati, vineri, si a ranit cel putin alti doi intr-un atac care a avut loc la o baza militara din Orientul indepartat Rus, a anuntat Armata Rusa, citata de mass-media de stat, relateaza AFP.

Cel putin 16 morti in manifestatiile din Etiopia

Cel putin 16 persoane au fost ucise saptamana aceasta in manifestatii in Etiopia impotriva premierul.

Orban: Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunta ca a semnat acorduri si intelegeri cu grupul minoritatilor nationale, cu PMP, USR, UDMR si ALDE, avand sprijinul pentru investirea Guvernului.

Rasturnare de situatie in privinta guvernului Orban. Anuntul-surpriza facut de premierul desemnat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale.

Ludovic Orban a facut anuntul. Cate voturi a reusit premierul desemnat pentru a fi votat guvernul liberal

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )