Libnet.ro
UNICEF

13:15

Orban a cerut suspendarea Sorinei Pintea de la sefia Spitalului Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Orban a cerut suspendarea Sorinei Pintea de la sefia Spitalului Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru demiterea Sorinei Pintea de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, dupa ce aceasta din urma a revenit asupra demisiei. continuă pe Adevărul

Revenirea Sorinei Pintea la sefia Spitalului Baia Mare, primita cu indignare: Nu poti sa pui o hoata sa apere banul public in aceasta pandemie

Mai multe voci din sistemul public de Sanatate s-au aratat revoltate de revenirea in functia de director al SpitaluluiJudetean de Urgenta SJU) Baia Mare a Sorinei Pintea si au cerut actualului ministru sa o suspende din functie. Reamintim ca Sorina Pintea, anchetata pentru luare de mita, a revenit ieri asupra deciziei de a demisiona de la conducerea spitalului.

Ludovic Orban cere demiterea Sorinei Pintea

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Orban i-a spus lui Tataru sa uzeze de prerogativele pe care le are, ca urmare a faptului ca spitalele judetene au trecut din subordinea Consiliilor Judetene la Ministerul Sanatatii.

Premierul Orban i-a cerut ministrului Tataru sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean din Baia Mare (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Costantin Opris din Baia Mare, in debutul.

Nelu Tataru, despre revenirea Sorinei Pintea ca manager la Spitalul Baia Mare: Vom evalua situatia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca se verifica daca este adevarata informatia privind revenirea Sorinei Pintea ca manager la Spitalul din Baia Mare, aceasta fiind sub control judiciar, urmand sa se ia o decizie, potrivit Mediafax.

TATARU, DESPRE REVENIREA SORINEI PINTEA LA CONDUCEREA SPITALULUI DIN BAIA MARE: Vom cere o nota explicativa de la DSP si ministerul va lua o decizie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, joi, ca ministerul va evalua situatia si va lua o decizie, dupa ce Sorina Pintea a anuntat ca isi va retrage demisia de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare.

Sorina Pintea a revenit asupra demisiei si vrea sa ramana la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Fostul ministru al Sanatatii se afla sub control judiciar in dosarul de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea s-a razgandit si a revenit asupra deciziei de a demisiona de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, astfel ca ea va ramane in continuare la conducerea unitatii. Informatia e dezvaluita de publicatia locala ActualMM. ro, care prezinta un document oficial. in acest moment, Sorina Pintea se afla sub control judiciar in dosarul in care este acuzata de luare de mita in forma continuata, fiind cercetata in libertate.

Orban ii cere lui Tataru s-o demita pe Pintea de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in debutul sedintei de guvern de joi, sa uzeze de prerogativele dobandite pe durata starii de urgenta si sa o demita pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare. Amintim ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, cercetata intr-un dosar de luare de mita, s-a razgandit si a revenit asupra deciziei de a demisiona de la sefia Spitalului Judetean.

Sorina Pintea s-a razgandit cu privire la demisia de la sefia Spitalului Judetean din Baia Mare si a fost repusa in functie

Fostul ministru PSD al Sanatatii, Sorina Pintea, a revenit asupra demisiei din functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare, fiind repusa in functie, scrie publicatia G4media. Pintea a demisionat pe 2 martie, dupa ce a fost pusa sub urmarire penala de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

Sorina Pintea si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Baia Mare

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )