Libnet.ro
UNICEF

14:30

Orban: Chiar daca a trecut o motiune de cenzura, tara este guvernata

Antena3 Antena3,
Orban: Chiar daca a trecut o motiune de cenzura, tara este guvernata

Premierul demis, Ludovic Orban, sustine ca tara este guvernata, chiar daca guvernul pe care il conduce a fost demis, miercuri, prin motiune de cenzura. continuă pe Antena3

Mandachi insista sa ii angajeze pe cei doi brutari din Sri Lanka: Nu au viata buna chiar daca vor juca teatru ca-i primesc cu flori Deja am facut primele demersuri sa-i aduc in firma mea

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a construit primul metru de autostrada in Moldova, insista sa ii angajeze intr-unul dintre restaurantele lui pe cei doi muncitori din Sri Lanka, spunand ca nu vor avea o viata buna in Ditrau, chiar daca vor juca teatru autoritatile ca-i primesc inapoi cu flori si busuioc. De altfel, el sustine ca s-au facut deja pasi concreti pentru a-i aduce pe cei doi barbati la el in companie si ca acum e nevoie sa-si doreasca si sa isi dea consimtamantul si ei.

Traian Basescu, dupa demiterea Guvernului Orban: Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate. Probabil nu sunt familiarizati cu atmosfera de la Bruxelles (VIDEO)

Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand despre parlamentarii din PSD, UDMR si Pro Romania, care au demis prin vot.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )