Libnet.ro
UNICEF

23:45

Orban: Decizia cresterii pensiilor cu 14% a fost grea, dar e rationala. Cine promite mai mult minte

Hotnews Hotnews,
 Orban: Decizia cresterii pensiilor cu 14% a fost grea, dar e rationala. Cine promite mai mult minte

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca decizia de majorare a pensiilor cu doar 14% de la 1 septembrie a fost una grea, insa este o decizie rationala in contextul in care economia nu poate sustine o crestere mai mare. Orban a mai spus ca populismul pesedist va continua, insa cine promite mai mult minte. continuă pe Hotnews

ORBAN: Decizia cresterii pensiilor cu 14% a fost grea, dar e rationala. Cine promite mai mult minte

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca decizia de majorarea a pensiilor cu doar 14% de la 1 septembrie a fost una grea, insa este o decizie rationala in contextul in care economia nu poate sustine o crestere mai mare. Orban a mai spus ca populismul pesedist va continua, insa cine promite mai mult minte, conform Hotnews. ro.

Orban, dezlantuit in dezaterea pe tema cresterii pensiilor si alocatiilor: Toata lumea va suferi daca se insista in aceasta aberatie populista

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca va ataca la CCR votul pentru dublarea alocatiilor, pe motiv ca nu sunt prevazute sursele de finantare. Seful Guvernului spune ca toata lumea va suferi daca se insista in aceasta aberatie populista, referindu-se la cresterea pensiilor si dublarea alocatiilor pentru copii.

Consilierul lui Ludovic Orban, reactie uluitoare: Raceala e mai grea decat coronavirus

Virgil Guran a facut afirmatii uluitoare! Consilierul lui Ludovic Orban a minimalizat simptomele infectarii cu noul coronavirus, dar si efectele pe care COVID-19 le poate avea asupra organismului. Declaratii incredibile facute de consilierul lui Ludovic Orban Virgil Guran, deputat PNL, a participat la o conferinta in Dambovita, unde a facut cateva declaratii considerate de unii .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )