Libnet.ro
UNICEF

23:45

Orban, despre asumarea pe legea electorala: Daca CCR decide ca e neconstitutionala, atunci dam OUG

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre asumarea pe legea electorala: Daca CCR decide ca e neconstitutionala, atunci dam OUG

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, ca daca CCR va decide ca proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi e neconstitutional, atunci Guvernul va da ordonanta de urgenta, deoarece acestea au scapat pana acum controlului constitutional. continuă pe Hotnews

Orban, despre vizele de flotant: Fie ramane textul acesta, fie reducem un pic perioada Acordarea ar trebui sistata cand incepe procedura electorala

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca acordarea vizelor de flotant ar trebui sistata in momentul inceperii procedurii electorale.

ORBAN, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Ma indoiesc ca toti parlamentarii PSD vor vota

Premierul Ludovic Orban considera ca motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune nu va fi votata, nici macar toti parlamentarii PSD nefiind sigur ca vor participa la sedinta.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: O astept cu indiferenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca asteapta cu indiferenta motiunea de cenzura pe care PSD urmeaza sa o depuna, apreciind ca nu crede ca acest demers are sanse de succes.

Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: Mai bine se adopta proiectul si il corectam in Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca mai bine se adopta proiectul privind abrogarea pensiilor speciale si este corectat de Guvern prin OUG sau angajarea raspunderii, subliniind ca toate pensiile nesimtite vor fi taiate. El a mai spus ca PNL nu vrea eliminarea indemnizatiilor sportivilor si ale oamenilor de cultura, propunere facuta de social-democratul Adrian Solomon si aprobata in comisia de munca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )