Libnet.ro
UNICEF

00:07

ORBAN, DESPRE CADRELE DIDACTICE CARE REFUZA SA PREDEA ONLINE: Vom lua masurile legale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN, DESPRE CADRELE DIDACTICE CARE REFUZA SA PREDEA ONLINE: Vom lua masurile legale

Premierul Ludovic Orban spune ca vor fi luate masurile legale daca exista cadre didactice care refuza sa predea online. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre cadrele didactice care refuza sa predea online: Vom lua masurile legale

Premierul Ludovic Orban spune ca vor fi luate masurile legale daca exista cadre didactice care refuza sa predea online.

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Ludovic Orban a facut anuntul acum

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat ca vor fi luate masuri legale in dreptul cadrelor didactice care refuza sa predea cursuri online elevilor. Totodata, acesta a anuntat ca, astazi, ministrul Educatiei, Monica Anisie, are consultari cu reprezentantii asociatiilor comunelor, oraselor si municipiilor, cu scopul de analiza cand vor putea fi inchise scolile pentru pregatirea sectiilor .

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Premierul Orban a facut anuntul

Intrebat ce se va intampla cu profesorii care refuza sa intre online pentru a preda copiilor, premierul Ludovic Orban a declarat ca, impotriva acestora, se vor lua masurile legale.

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

Orban, despre rectificarea bugetara care prevede majorarea cu 40% a pensiilor: Declanseaza falimentul Romaniei.Ne vom bate in Parlament

Premierul Ludovic Orban afirmat, sambata, ca Guvernul va purta negocieri in Parlament, astfel incat amendamentele la rectificarea bugetara care prevad majorarea cu 40% a pensiilor si cresterea salariilor profesorilor sa fie retrimise la Comisie. Premierul a afirmat ca aceste amendamente ar declansa falimentul Romaniei.

Senatul voteaza astazi stimulentul pentru profesori. Cati bani ar putea primi cadrele didactice

Senatorii discuta la aceasta ora introducerea unui stimulent de 2. 000 de lei pentru profesori, in ciuda avertismentului lansat cu putin timp in urma de premierul Ludovic Orban.

Senatul a adoptat proiectul de lege care prevede acordarea unui stimulent lunar de 2.000 de lei pentru cadrele didactice, in timpul starii de urgenta sau de alerta: Legea merge la Camera Deputatilor (VIDEO)

Senatorii au adoptat, luni, cu 85 voturi pentru, 25 impotriva si 13 abtineri, proiectul de lege, initiat de PSD, care prevede acordarea unor stimulente de risc, in valoarede 2. 000 de lei pentru ca.

Ludovic Orban, despre informatizarea Caselor de pensii: Visul meu este ca in maxim un an sa nu mai fie nevoie de sedii fizice. Oamenii nu vor mai trebui sa piarda timpul si nervii in fata unor functionari care multe ori nu au chef sa-i serveasca (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca isi doreste ca in cel mult un an sa se ajunga la informatizarea caselor de pensii, astfel incat cetatenii sa poata depuna documentele online si sa nu.

Orban, despre protestatarii fara botnita: Unii parca nu isi iubesc copiii

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Botosani, ca obligativitatea ca elevii sa poarte masti de protectie in timpul orelor de curs este o masura de protectie sanitara care are rostul de a pazi copiii de virus, el adaugand despre protestele.

Ludovic Orban, despre protestul din Bucuresti: imi pare rau ca exista unii care parca nu isi iubesc copiii. Este o masura care are rostul de a apara sanatatea lor

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a spus, sambata, in contextul protestului din Bucuresti, organizat impotriva masurilor de prevenire a raspandirii pandemiei de coronavirus, ca nu se are in vedere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )