Libnet.ro
UNICEF

15:00

Orban, despre candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 2: Ei au fost mai determinati in a avea acest sector

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 2: Ei au fost mai determinati in a avea acest sector

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, duminica seara, referitor la faptul ca in urma negocierilor cu USR PLUS a fost desemnat Radu Mihaiu candidat comun pentru Primaria Sectorului 2, si nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu, ca acest rezultat a venit in urma unor dezbateri si analize si a determinarii USR PLUS de a avea candidatul in acest sector, scrie Agerpres. Spre deosebire de alti parteneri politici, noi nu ne-am decis candidatii in Partidul National Liberal in niciun sector, pentru ca noi am asteptat rezultatul discutiilor si negocierilor, pentru ca stiam ca vom lua decizii legate de candidatii nostri. Eu nu am vrut sa-mi anunt un candidat la primarie, in conditiile in care eu stiam ca eram angajat in negocieri, pe care poate ulterior ar fi trebuit sa-l retrag. Altii si-au facut campanii si au incercat sa castige la notorietate, a afirmat Orban, la B1 Tv. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: PNL si USR-PLUS s-au unit intr-un proiect comun pentru Bucuresti

Reprezentantii PNL si cei din USR-PLUS sustin o declaratie de presa, sambata, care marcheaza finalul negocierilor si ajungerea la o intelegere pentru participarea cu o formula comuna la alegerile locale.

Candidatul USR la Primaria Sebes, lovit si amenintat in sediul partidului. A depus plangere la politie

Candidatul USR la Primaria Sebes Alba), Ioan Anghel, spune ca a fost lovit si amenintat chiar in sediul organizatiei.

Ludovic Orban: impreuna, PNL si USR-PLUS au peste 50% in Capitala. Independentul Nicusor Dan, un om dedicat Bucurestiului, ne reprezinta in egala masura si pe noi, si pe ei (VIDEO)

Ludovic Orban este de parere ca, impreuna, PNL si USR-PLUS au un procent de popularitate de peste 50% in Capitala, unde cele trei formatiuni au convenit sa candideze cu o formula comuna construita in jurul.

Ana Ciceala nu candideaza independent: Drumul meu este in USR PLUS. Sunt convinsa ca as fi putut sa castig, mai ales ca electoratul PSD s-ar fi impartit

Ana Ciceala a anuntat ca nu va candida independent pentru Primaria Sectorului 3 si ca va vota cu candidatul PNL Adrian Moraru. Ana Ciceala a lansat si un avertisment catre Dan Barna: Daca indepartarea mea va ajuta la indepartarea din functie a tuturor primarilor de sector PSD, atunci sacrificiul a meritat. Daca nu, sunt convinsa ca vom analiza in interior unde s-a gresit in aceste negocieri, iar cei care au gresit vor plati pretul politic.

Nicusor Dan: Avem prima sansa sa castigam patru sectoare, poate sase. Sustinatorii PNL si USR-PLUS au peste 50%

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit luni la Adevarul Live despre sansele candidatilor PNL si USR-PLUS la primariile de sector. Acesta e de parere ca la sectoarele 1, 2, 5 si 6 candidatii dreptei au prima sansa, in timp ce la sectorul 3 si 4 exista primari in functie care au o sustinere publica.

VIDEO PNL si USR-PLUS au anuntat oficial candidatii comuni la Capitala. Orban: Dreapta moderna pro-europeana s-a unit Barna: Cine nu sustine aceasta unitate a dreptei o sustine, de fapt, pe Gabriela Firea

PNL si alianta USR-PLUS si-a prezentat oficial sambata dupa-amiaza candidatii comuni la alegerile locale pentru Capitala. La Primaria Generala va fi sustinut Nicusor Dan, in timp ce la sectoare PNL si USR-PLUS si-au impartit primariile 3 la 3. Viceprimar din partea USR-PLUS va fi Vlad Voiculescu.

Negocieri cu scandal intre PNL si USR-PLUS. Croitoru:Cele mai ipocrite creaturi ale politicii romanesti, liderii USR-PLUS, au revarsat gunoaie asupra mea

Dan Croitoru a anuntat ca se retrage din cursa pentru obtinerea unei candidaturi din partea PNL la Primaria Sectorului 5, desi are sustinerea inclusiv a liderului PNL Sector 5, Cristian Bacanu. Croitoru raspunde minciunilor Aliantei USR-PLUS si spune ca nu este omul lui Vanghelie.

PNL si USR-PLUS au semnat protocolul aliantei dreptei pentru Bucuresti

PNL si USR-PLUS au semnat, la finalul unor negocieri care au durat pana la 3 dimineata, protocolul pentru alianta dreptei in Bucuresti. Primariile vor fi impartite 3 la 3, viceprimarii sunt si ei de la fiecare formatiune, iar listele de consilieri locali si generali vor fi separate. Liberalii au venit cu o propunere-surpriza pentru primaria sectorului 3. Este vorba de Adrian Moraru, consilierul ministrului Muncii si sefa PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, conform Hotnews. ro.

PNL si USR-PLUS au semnat protocolul aliantei dreptei pentru Bucuresti. Candidat-surpriza la sectorul 3 PMP scos din joc

PNL si USR-PLUS au semnat, la finalul unor negocieri care au durat pana la 3 dimineata, protocolul pentru alianta dreptei in Bucuresti. Potrivit surselor HotNews. ro, primariile vor fi impartite 3 la 3, viceprimarii sunt si ei de la fiecare formatiune, iar listele de consilieri locali si generali vor fi separate. Liberalii au venit cu o propunere-surpriza pentru primaria sectorului 3. Este vorba de Adrian Moraru.

Orban, despre candidati comuni in Capitala: Daca nu faceam aceasta intelegere, as fi fost atacat ca nu am facut-o

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca, daca nu facea intelegerea cu USR-Plus pentru candidati comuni in Bucuresti, ar fi fost atacat ca nu a facut-o, precizand ca negocierile au fost grele. El a mentionat ca doreste sa continue colaborarea cu PMP si se bazeaza pe sustinerea membrilor acestui partid in Parlament si pentru formarea de aliante in consilii locale si judetene.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )